Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2020, 12:18
Čas čítania 1:14
Viktor Kniš

Fico opäť konšpiruje o koronavíruse: Videl som, ako farmafirmy zarábajú miliardy na nepoužitých vakcínach

NEWS ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Robert Fico hovorí, že koronavírusová pandémia je „podozrivá.“

NAKA je podľa Roberta Fica „šialená,“ keď obviňuje Ľuboša Blahu, pandémiu koronavírusu považuje za „podozrivú.“ Predseda Smeru to povedal v rozhovore pre portál HN, ktorý včera vo videu na svojom Facebooku kritizoval za to, že sa s nim nebavili o ekonomike, aj keď sa volajú Hospodárske noviny. 

„Pred rozhovorom vo váženom denníku Hospodárske noviny som sa tak ako vždy poctivo pripravoval, aby ma žiadna otázka venujúca sa stavu slovenskej ekonomiky nedokázala prekvapiť. No napokon z mojej prípravy nebolo nič, keďže ani jedna otázka neriešila ekonomické témy. Rozhovor sa totiž týkal môjho postavenia ako štatutára našej strany, M. Jankovskej, K. Kičuru či stále sa opakujúcej témy Ľ. Blaha a červených hviezd. Dúfam, že "Hospodárky" uverejnia celý rozhovor, aby ste na vlastné oči videli úroveň slovenských médií,“ napísal Fico.

Hospodárske noviny rozhovor zverejnili, a tak sme sa dozvedeli o ďalších konšpiráciách Roberta Fica a opäť sme mali možnosť vidieť, ako bráni Moniku Jankovskú, Kajetána Kičuru alebo sudcu Michala Trubana, ktorý mohol byť zaujatý, keď rozhodol o nevzatí Norberta Bödöra do väzby.

Odporúčané
4 nové lokálne ohniská a najviac prípadov od konca apríla: Niektorí ľudia strácajú z Covidu-19 strach, tvrdí Robert Mistrík 4 nové lokálne ohniská a najviac prípadov od konca apríla: Niektorí ľudia strácajú z Covidu-19 strach, tvrdí Robert Mistrík 6. augusta 2020, 16:23

Robert Fico opäť zľahčoval pandémiu koronavírusu, opäť opakoval, že sa nenechá očkovať proti Covid-19 a na vine sú podľa neho farmaceutické spoločnosti.

„Spomeňme si na rôzne pandémie, nazvime to hocijako, napríklad SARS. Len čo sa našiel liek a zarobili na tom všetci miliardy, tak sa choroba vytratila. Sám si pamätám, ako nás prinútili nakúpiť veľké množstvo očkovacích látok v súvislosti s jednou pandémiou pred niekoľkými rokmi. Už neviem, o čo išlo.“ povedal šéf Smeru pre HN.

„Mňa neprinúti nikto, aby som si nechal pichnúť nejakú chémiu len tak, lebo si to želajú farmaceutické firmy, ktoré na tom chcú zarobiť. To, čo som videl na vlastné oči, boli miliardy dolárov, ktoré išli do vreciek farmaceutických firiem na očkovacie látky, ktoré často neboli ani použité. A aj táto pandémia je celá veľmi podozrivá. Ale ja tu nie som na to, aby som bol šíriteľom konšpiračných teórií,“ dodal.

Domov
Zdieľať
Diskusia