Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2020, 13:41
Čas čítania 0:37
Adam Novosad

Znechutená matka našla v nugetke z McDonald's jednorazové rúško. Jej dcéra sa ním začala dusiť

NEWS MCDONALD’S RUSKO
Uložiť Uložené

Spoločnosť sa ospravedlnila a celú situáciu preveruje u dodávateľa.

Znepokojená matka Laura Arber z anglického mesta Aldershot musela svojej malej dcére vraziť prsty do úst, aby sa nezadusila na neznámom predmete zapečenom v nugetke z McDonald’s. Takto začína zvláštny príbeh, ktorý v posledných hodinách obletel svetové médiá, upozorňuje BBC.

Ako sa ukázalo, čudným predmetom bolo nakoniec jednorazové medicínske rúško, ktoré sa pravdepodobne vo výrobe dostalo do zmesi na výrobu nugetiek a nakoniec vo viacerých z nich dorazilo až do objednávky Happy Meal.

Laura spočiatku nechápala, čím sa jej dcéra začala dusiť, ale keď otvorila škatuľku s ostatnými nugetkami, príčina sa jej zdala jasná. „Bolo to rúško, bolo v nej totálne zapečené, zmenilo sa na žuvačku. Bolo to nechutné,“ vyjadrila sa matka.

Odporúčané
McDonald otvára popri McDrive aj McWalk. Pre jedlo si zájdeš aj pešo bez toho, aby si vošiel dnu McDonald otvára popri McDrive aj McWalk. Pre jedlo si zájdeš aj pešo bez toho, aby si vošiel dnu 22. apríla 2020, 22:19

Keď rúško v nugetke našla, okamžite zašla naspäť do prevádzky, kde Happy Meal kúpila, ale tamojší manažér jej vysvetlil, že nugetky nevyrábajú priamo tam. McDonald’s sa medzitým za zlyhanie ospravedlnil, situáciu preveril u svojho dodávateľa a celú várku nugetiek odstránil z obehu. Služby zákazníkom zároveň hľadajú spôsob, ako nepríjemnú skúsenosť matke vykompenzovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia