Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2020, 13:17
Čas čítania 1:20
Viktor Kniš

Fico a Pellegrini si pomáhajú, spoločne predkladajú návrh na vyslovenie nedôvery Igorovi Matovičovi

POLITIKA PETER PELLEGRINI ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Teraz budú čakať, kedy predseda parlamentu Boris Kollár zvolá mimoriadnu schôdzu.

„Sme presvedčení, že zlodej a klamár nemôže byť predsedom vlády Slovenskej republiky,“ povedal Richard Raši za stranu Hlas na tlačovom brífingu, kde po jeho boku stál podpredseda Smeru Juraj Blanár. 

Smer a Hlas dnes podajú návrh na vyslovenie nedôvery do podateľne a budú čakať, kedy predseda parlamentu Boris Kollár zvolá mimoriadnu schôdzu. Kollár už pre Markízu povedal, že je pripravený zvolať parlamentnú schôdzu ešte tento týždeň.

Odporúčané
Igor Matovič ukazuje mušle, kávu, informuje, že ide na pivo a hranolky. Čo vyvádza premiér v Bruseli ako pokročili rokovania? Igor Matovič ukazuje mušle, kávu, informuje, že ide na pivo a hranolky. Čo vyvádza premiér v Bruseli ako pokročili rokovania? 19. júla 2020, 9:01

Návrh podporilo 39 poslancov opozície, konkrétne kluby Smer, Hlas a 4 nezaradení poslanci vrátane odídencov od extrémistickej ĽSNS.

Domov
Zdieľať
Diskusia