Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. júla 2020, 18:16
Čas čítania 0:43
Tímea Krauszová

Žena v Kalifornii si odmietla nasadiť v obchode rúško. Na protest sa im vymočila na podlahu

NEWS RUSKO
Uložiť Uložené

Toto je pravdepodobne historicky najbizarnejší spôsob, akým si niekto odmietol dať na tvár rúško.

Žena v Kalifornii, ktorá odmieta nosiť rúško, spôsobila riadny chaos v obchode. Vošla bez prekrytia horných dýchacích ciest a napriek upozorneniam predavačov si rúško odmietla nasadiť. Keď chceli, aby odišla, odmietla aj to, Napokon sa v obchode na znak protestu vymočila, informuje miestna stanica CBS Sacramento.

Odporúčané
Kanaďanka si nechcela nasadiť rúško, zdravotníčky ju odmietli vyšetriť. Vraj sa jej v ňom zle dýcha, sťažovala sa na Twitteri Kanaďanka si nechcela nasadiť rúško, zdravotníčky ju odmietli vyšetriť. Vraj sa jej v ňom zle dýcha, sťažovala sa na Twitteri 7. júla 2020, 15:48

Rúško si nedala, miesto toho im zašpinila obchod

Rúška nie sú pohodlné a už vôbec nie v horúčavách a pri nakupovaní. No uprostred pandémie sa pridáva stále viac krajín, kde sú minimálne v interiéroch povinné. Platí to aj v kalifornskom Sacramente, kde v predajniach vyžadujú prekrytie úst a nosa.

Keď vošla zákazníčka bez rúška, požiadali ju, aby si ho nasadila. Opakovane to odmietla, ale nechcela z obchodu ani odísť. Predavači privolali políciu, kým však hliadka dorazila, žena si stiahla nohavice a vymočila sa uprostred obchodu.

Aj s touto informáciou zavolali po druhýkrát na políciu. Keď prišla hliadka na miesto, zatkli ju, pretože v jej aute našli niekoľko ukradnutých vecí z iného obchodu. Podobných protestov je vo svete veľa, od slovných hádok a urážok až po fyzické napadnutia, no takýto spôsob protestu proti rúškam je ojedinelý a bizarný.

Domov
Zdieľať
Diskusia