Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2020, 18:24
Čas čítania 0:21
Viktor Kniš

V Londýne sa zrútil 20-metrový žeriav na radový dom, štyria ľudia sú zranení. Tragédiu zachytáva video

NEWS LONDÝN
Uložiť Uložené

V troskách pod žeriavom zostali uviaznutí ľudia.

V stredu sa vo východnom Londýne zrútil priamo na obývanú oblasť približne 20-metrový žeriav. Železná konštrukcia vysokého zariadenia sa oprela o radový dom, v ktorého troskách podľa britskej stanice Sky News uviazlo niekoľko ľudí. 

Štyria ľudia boli podľa záchranných zložiek zranení, zasahovali pre to aj špecialisti, ktorí ich mali zo zdemolovaných domov dostať.

Londýnsky hasičský zbor na Twitteri napísal: „Dvadsať metrov vysoký žeriav sa zrútil na radovú zástavbu domov s názvom Watts Grove vo štvrti Bow. Posádky hasičov pracujú na vyslobodzovaní ľudí uviaznutých vo vnútri. Prosíme vás, vyhýbajte sa tejto oblasti.“

Odporúčané
Trvalý pobyt v Dubaji, vinárstvo, trénoval Végha a vybavoval veci pre Kočnera. Kto je Norbert Bödör? Trvalý pobyt v Dubaji, vinárstvo, trénoval Végha a vybavoval veci pre Kočnera. Kto je Norbert Bödör? 6. júla 2020, 17:55

Správu budeme aktualizovať. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia