Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
25. mája 2020, 18:35
Čas čítania 0:22
Denisa Bodková

Street food znova ožíva. Kde sa v Bratislave dobre naješ?

GASTRO
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Zmapovali sme chutné pouličné jedlo v Bratislave a zisťovali, ako kríza ovplyvnila street foodové podujatia a trhy. Prečo treba podporiť lokálnych predajcov?

Obľúbené street foodové podujatia či trhy už roky oživujú mestský verejný priestor a stali sa súčasťou bežného života Bratislavčanov. 

Kvôli pandémii koronavírusu sme sa s nimi na nejakú dobu museli rozlúčiť, situácia sa však postupne zlepšuje a nás zaujímalo, kedy najbližšie sa môžeme dočkať Street Food Parku pred Starou tržnicou či Dobrého trhu na Jakubáku. 

Odporúčané
V Bratislave vznikajú nové street foodové uličky a pomaly ožívajú aj trhy v Starej tržnici V Bratislave vznikajú nové street foodové uličky a pomaly ožívajú aj trhy v Starej tržnici 23. mája 2020, 14:23

V reportáži sa takisto dozvieš, ako môžeme podporiť lokálnych predajcov aj počas krízy a v ktorých uličkách či námestiach hlavného mesta to už teraz začína rozvoniavať chutným pouličným jedlom. 

Viac si pozri v reportáži vo Freshnews na našom YouTube kanáli.   

Domov
Zdieľať
Diskusia