Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2020, 22:12
Čas čítania 0:46
Viktor Kniš

Ruská zdravotníčka pracovala odhalená, teraz má problém. Ak ju vyhodia, zamestná ju vraj predajca spodného prádla

ZAUJÍMAVOSTI RUSKO
Uložiť Uložené

Aj keď sa Nadia v súčasnosti podľa informácií denníkov obáva o prácu, údajne už dostala ponuku od predajcu spodnej bielizne Miss X.

Mladá ruská zdravotná sestra Nadia, ktorá pomáha v nemocnici v meste Tula, sa stala slávnou vďaka virálnej fotografii.

Podľa jej vlastných slov si neuvedomila, že je ochranný oblek úplne transparentný a bude tak pre pacientov s koronavírusom možné vidieť polonahé telo v spodnom prádle. Sama ešte dodáva, že v skutočnosti mala oblečené plavky, pretože jej bolo teplo.

Niektorí nakazení pacienti, ktorým práve pomáhala, si ju však odfotili a ona tak v súčasnosti čelí vlne kritiky. Netrvalo dlho a široká verejnosť vrátane niektorých ruských politikov zdravotnej sestre vyjadrili podporu, informuje denník The Sun

Odporúčané
Chorváti si pýtajú slovenských turistov, Taliani otvárajú už 3. júna. Kedy budú hranice v Európe opäť priechodné? Chorváti si pýtajú slovenských turistov, Taliani otvárajú už 3. júna. Kedy budú hranice v Európe opäť priechodné? 21. mája 2020, 12:50

Verejnej podpory sa jej dostalo aj kvôli tomu, že by sa podľa ľudí mala nemocnica zamyslieť, aké ochranné prostriedky poskytuje zamestnancom počas pandémie. Myslia si totiž, že okrem obleku by mali zamestnanci dostávať aj ďalšie kusy oblečenia, okrem tých, aké majú k dispozícii počas bežných služieb.

Aj keď sa Nadia v súčasnosti podľa informácií denníkov obáva o prácu, údajne už dostala ponuku od predajcu spodnej bielizne Miss X. 23-ročná zdravotníčka je pre nich atraktívna nielen kvôli aktuálnej popularite na sociálnych sieťach, ale aj svojím výzorom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia