Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2020, 9:16
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Separ pozýva Igora Matoviča na svoj koncert: Aj keď je doma dobre, chcem ísť von na panáky, odkazuje raper

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Separ sa zapojil do #Hot16Challenge a ako ďalších nominoval Rytmusa, Kaliho a Majka Spirita.

Separ prijal nomináciu od Yzomandiasa do rapovej výzvy, ktorá sa stala virálnou aj v našich končinách. Úlohou interpreta v rámci #Hot16challenge je nahrať 16 veršov do akéhokoľvek hudobného podkladu, je však dôležité, aby tak spravil maximálne do 72 hodín od nominácie. Challange vznikla v Poľsku, kde ju autori iniciovali, aby pomohli v boji s pandémiou. 

Na Slovensku síce nie je konkrétna stránka, kde by mohli raperi prispievať, Separ sa tak rozhodol vybrať web, kde sa dá pomôcť akémukoľvek registrovanému útulku na Slovensku. Práve tie koronavírusová kríza ovplyvnila do veľkej miery a člen DMS je zároveň známy tým, že veľa svojich dobročinných aktivít smeruje práve na pomoc zvieratám.

Separ venoval svojich 16 bars tematicky práve tomu, že pandémia ovplyvnila aj koncertný život. Igorovi Matovičovi odkazuje, aby uvoľnil opatrenia a pozýva ho do klubu, aby sa prišiel pozrieť na jeho koncert. V závere Separ nominoval Kaliho, Majka Spirita a Rytmusa, ktorí by mali stihnúť vydať svoje slohy do piatku večera. 

Odporúčané
Separ:  Buldozér je super album, ale technicky oproti terajšku je ešte v plienkach (Rozhovor) Separ: Buldozér je super album, ale technicky oproti terajšku je ešte v plienkach (Rozhovor) 4. apríla 2020, 13:03
Domov
Zdieľať
Diskusia