Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2020, 13:27
Čas čítania 0:48
Tina Hamarova

Náčelník mestskej polície v Bratislave skončí vo funkcii. Po nehode nafúkal

NEWS BRATISLAVA MATÚŠ VALLO
Uložiť Uložené

Marek Gajdoš mal vo štvrtok večer dopravnú nehodu, pričom po príchode hliadky mu v krvi namerali zvyškový alkohol 0,83 promile.Primátor Vallo ho ale požiadal, aby vo funkcii ostal do júna.

Náčelník Mestskej polície v Bratislave a bývalý šéf tímu Gorila Marek Gajdoš mal vo štvrtok večer, haváriu, po ktorej nafúkal 0,83 promile alkoholu. Nikomu sa našťastie nič nestalo, šéf policajtov tvrdil, že mal len mikrospánok. Aj napriek tomu okamžite ponúkol svoju rezignáciu. 

Primátor Bratislavy Matúš Vallo si nechal pár dní na rozmyslenie, ale dnes sa jasne vyjadril, že takýto prešľap nemôže tolerovať. 

Odporúčané
Šéf bratislavskej mestskej polície sadol za volant pod vplyvom alkoholu a havaroval. Pre pochybenie ponúkol svoje miesto Šéf bratislavskej mestskej polície sadol za volant pod vplyvom alkoholu a havaroval. Pre pochybenie ponúkol svoje miesto 24. apríla 2020, 15:16

„Pri rozhodovaní stálo na jednej strane vyvodenie zodpovednosti za vážne pochybenie náčelníka, na strane druhej pokračovanie v práci Mareka Gajdoša, skvelého, čestného policajta s bezchybným profesionálnym kreditom, výbornými výsledkami na čele mestskej polície, vrátane perfektnej spolupráce a koordinácii celej mestskej polície v súčasnej zložitej situácii v koronakríze,“ uviedol v stanovisku Vallo.

„Po zvážení všetkých okolností som sa preto rozhodol ponúknutú rezignáciu náčelníka mestskej polície prijať.“ dodal nakoniec.

Domov
Zdieľať
Diskusia