Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2020, 15:16
Čas čítania 1:18
Daniel Mikolášik

Šéf bratislavskej mestskej polície sadol za volant pod vplyvom alkoholu a havaroval. Pre pochybenie ponúkol svoje miesto

NEWS ALKOHOL
Uložiť Uložené

Náčelník mestskej polície a bývalý šéf tímu Gorila nafúkal 0,83 promile.

Náčelník Mestskej polície v Bratislave a bývalý šéf tímu Gorila Marek Gajdoš mal vo štvrtok večer dopravnú nehodu, pričom po príchode hliadky mu v krvi namerali zvyškový alkohol. Podľa jeho slov mal mať mikrospánok, pri nehode sa nikomu nič nestalo. Škody boli len na jeho vozidle.

Odporúčané
Prevrátil auto a nafúkal 2 promile, vraj už nedokázal vydržať doma. Z auta vypadli vodka a pivo Prevrátil auto a nafúkal 2 promile, vraj už nedokázal vydržať doma. Z auta vypadli vodka a pivo 12. apríla 2020, 11:19

Na sociálnej sieti Facebook zverejnil video, v ktorom sa za svoje pochybenie ospravedlňuje a informuje o detailoch nehody. „Ako náčelník Mestskej polície som zodpovedný nielen za dodržiavanie zákona, ale musím v prvom rade ísť príkladom. Včera vo večerných hodinách som v tomto na plnej čiare zlyhal,“ konštatuje Gajdoš.

Gajdoš potvrdil, že mestu ponúkol svoju rezignáciu. K celej situácii sa vyjadril už aj primátor hlavného mesta Matúš Vallo, ktorý tvrdí, že celú vec musí ešte vyhodnotiť, zvážiť a na základe toho urobí rozhodnutie.

Domov
Zdieľať
Diskusia