Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
20. apríla 2020, 18:23
Čas čítania 0:39
Adam Novosad

Slovák dobil susedovho psa tak brutálne, že prišiel o oko. Hrozia mu dva roky basy

NEWS PES
Uložiť Uložené

Brutálny čin zdokumentovali policajti v meste Šaštín-Stráže, kde sa pes podhrabal na susedný pozemok.

Slovák z mesta Šaštín-Stráže môže skončiť na dva roky vo väzení za brutálnu bitku susedovho psa. Aljašský malamut sa podhrabal cez plot a dostal sa na pozemok, kde muž choval kozy a sliepky.

Aj keď pes mohol zvieratá napadnúť, policajti majú k dispozícii kamerový záznam. Z neho vyplýva, že malamut začal kozy a sliepky naháňať, avšak ani na jedno zviera nezaútočil.

 

NEPOCHOPITEĽNÝ SKRAT: DREVENÝM HRANOLOM ZBIL PSA, KTORÝ PRIŠIEL O OKO Pes plemena Aljašský malamut sa v meste...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Monday, April 20, 2020

Napriek tomu sused na psa zaútočil dreveným hranolom. Začal zviera mlátiť po hlave, čím mu spôsobil vážne zranenia – po veterinárnom vyšetrení mohol lekár iba skonštatovať, že tvrdé údery pripravili psa o oko.

Odporúčané
Rusi vytiahli od začiatku marca z bankomatov toľko peňazí, ako za celý minulý rok. Z bánk odišlo 12,5 miliardy eur. Rusi vytiahli od začiatku marca z bankomatov toľko peňazí, ako za celý minulý rok. Z bánk odišlo 12,5 miliardy eur. 20. apríla 2020, 11:42

Pes skončil po útoku v bezvedomí a majiteľ ho musel nechať vyšetriť, či okrem trvalo poškodeného oka nespôsobil sused aj vnútorné poranenia, ktoré by neboli viditeľné na prvý pohľad.

Vďaka kamerovému záznamu policajti suseda obvinili z prečinu týrania zvierat zvlášť krutým a surovým spôsobom. Na súde sa rozhodne, aký trest mu nakoniec vymerajú, no hrozia až na roky väzenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia