Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2020, 16:56
Čas čítania 0:26
Daniel Mikolášik

Z týchto miest pochádza 72 nových potvrdených prípadov nákazy koronavírusom

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Ministerstvo zdravotníctva informuje o tom, odkiaľ pochádzajú noví pacienti.

Na Slovensku pribudlo ďalších 72 nakazených novým koronavírusom. Včera zaznamenali zatiaľ najvyšší počet testov, spolu 3 279. Výsledky testov zo štátnych a súkromných laboratórií vykonaných vo štvrtok zverejnil hlavný hygienik Ján Mikas v relácii Braňo Závodský naživo na Rádiu Expres.

Odporúčané
Aktualizované: Na Slovensku pribudlo ďalších 72 nakazených novým koronavírusom. Otestovali vyše 3-tisíc ľudí Aktualizované: Na Slovensku pribudlo ďalších 72 nakazených novým koronavírusom. Otestovali vyše 3-tisíc ľudí 17. apríla 2020, 12:47

Aktuálne je podľa štatistík NCZI hospitalizovaných 203 pacientov, z toho u 73 je potvrdené ochorenie COVID-19, u 130 pacientov sa čaká na výsledky testov. Na JIS je 7 pacientov, 2 sú na umelej pľúcnej ventilácii.
 
Z ochorenia COVID-19 sa na Slovensku vyliečilo doteraz 175 ľudí. Z toho 46 bolo hospitalizovaných v nemocniciach a 129 sa vyliečilo v domácej izolácii. Údaje o vyliečených hlásia regionálne úrady verejného zdravotníctva Úradu verejného zdravotníctva.
 

Celkový počet pozitívnych za celé trvanie pandémie tak už dosiahol 1 049. Z týchto miest pochádzajú nové potvrdené prípady nákazy koronavírusom:

Z týchto miest pochádza 72 nových potvrdených prípadov nákazy koronavírusom

Z týchto miest pochádza 72 nových potvrdených prípadov nákazy koronavírusom
Domov
Zdieľať
Diskusia