Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2020, 21:15
Čas čítania 0:49
Viktor Kniš

Justin Bieber dáva manželke Hailey jeden šachmat za druhým. Ako trávi izoláciu obľúbený pár?

OSOBNOSTI JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Populárny spevák a modelka utiekli pred koronavírusom do izolácie mimo akýchkoľvek ľudí.

Justin Bieber už oznámil, že bude hľadať spôsoby, ako v súčasnej situácii finančne pomôcť tým, ktorí to potrebujú najviac. Zároveň sa rozhodol chrániť aj sám seba, s manželkou Hailey preto odcestovali do izolácie na neznáme miesto, odkiaľ fanúšikov zásobujú pozitívnou energiou a pri každej príležitosti im pripomínajú, ako dôležité v súčasnej dobe je, aby zostali doma. Nedávno Justin pridal fotografiu, ako so svojou polovičkou absolvoval plavbu na opustenom jazere, včera už hrali šach a oddychovali pri pozeraní Priateľov. 

Justin Bieber dáva manželke Hailey jeden šachmat za druhým. Ako trávi izoláciu obľúbený pár?

Justin zatiaľ neoznámil, akým spôsobom chce pomôcť tým, ktorých pandémia zasiahla najviac, chce však tak urobiť prostredníctvom svojej módnej značky Drew. Aj jeho sa kríza dotkla,  zrušil, resp. presunul všetky zastávky turné k novému albumu, kvôli čomu zároveň nie je vylúčené, že bude mať problém naplniť aj menšie haly. 

Domov
Zdieľať
Diskusia