Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2020, 20:32
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Disney znova zabije Bambiho mamu. Chystá hrané remaky pre Bambiho a Pinocchia

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po úspechu predošlých hraných remakov sa môžeme tešiť na staré klasiky v novom kabáte.

Ak si minulý rok plakal pri Mufasovej smrti, môžeš sa pripraviť na ďalšie kolo. Deadline informuje, že k už tak nabitému zoznamu hraných remakov Disneyho klasík pridáva spoločnosť ďalšie. V prvom rade tu máme Bambiho, ktorý sa má do kín dostať v podobnej verzii ako Leví kráľ, takže fotorealistická animácia. O scenár sa postarajú Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel) a Lindsey Beer (Sierra Burgess is a Loser). Vrátia sa aj Dupík a Kvítek. 

Druhým filmom by mal byť Pinocchio. O ňom sa hovorí už dlhé roky, pričom prestriedal pár tvorcov. Najnovšie sa oň postará oscarový Robert Zemeckis. Ten má pomáhať so scenárom a zároveň snímku zrežírovať. Posledným režisérom bol Paul King (oba diely Paddingtona), pričom aj scenár navrhol Simon Farnaby (Paddington 2). King však projekt minulý rok opustil.

Ani jednu z týchto legendárnych rozprávok nie je potrebné žiadnemu divákovi predstavovať. V oboch prípadoch nás čakajú dojímavé scény a veríme, že v prípade Pinocchia aj skvelé herecké výkony, keďže sa v ňom dočkáme ako CGI, tak reálnych hercov a kulís. Nič viac momentálne nevieme, a tak si budeme musieť počkať aj na približné dátumy premiér. Bude to však minimálne pár rokov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia