Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2020, 13:34
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

Anakonda sa 25 rokov po premiére dočká remaku. Kto sa o modernú verziu postará?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kultový film sa dočká modernej verzie.

Anakonda sa za tie roky stala už kultovou klasikou. Rozhodne nie vďaka kvalite, s akou zavítala do kín pred 23 rokmi. Nabité herecké obsadenie a lákavá téma (obrovské hady loviace ľudí v džungli, kto by si to nechcel pozrieť?) ale stačili, a tak sa diváci hrnuli do kín.

Rozpočet vtedy činil 45 miliónov dolárov, no a celosvetovo sa z kín vytesalo 130 miliónov. Následne prišlo veľké množstvo pokračovaní, spin-offov a podobne, ale nič už nedosiahlo kultového statusu (a vlastne aj kvality) pôvodnej snímky. 

Variety teraz prichádza s informáciou, že Sony (Columbia Pictures) pripravuje reboot/remake.  Štúdio ešte nezaistilo žiadnych producentov, režiséra ani hercov. Pôvodná snímka ich mala požehnane. Ukázali sa herci, ako: Jennifer Lopez, Ice Cube, Jon Voight, Eric Stoltz či Owen Wilson.

Scenár k novej verzii má pripraviť Evan Daugherty, zodpovedný za Divergenciu, pričom sa podieľal aj na Korytnačkách Ninja či Snow White and the Huntsman. Novú verziu Anacondy by sme v kinách mohli uvidieť do 3 rokov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia