Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
15. januára 2020, 15:25
Čas čítania 1:06
Dominik Vetrák

Doom je späť, brutálnejší a akčnejší ako kedykoľvek predtým! Eternal bude najšialenejšou akciou roka, sľubuje nový trailer

TECH
Uložiť Uložené

Doom Eternal vychádza už o 2 mesiace, a tak tu máme príbehový trailer s množstvom skvelých gameplay záberov.

Vývojári z id Software museli najnovšieho Dooma o čosi odložiť, aby ho mohli dotiahnuť k dokonalosti. Podľa najnovšieho traileru sa im to zrejme aj podarilo.

Doom Eternal totiž vyzerá úžasne a celkom možno sa stane aj najlepším dielom celej série. Brutálne ako nikdy predtým, s prepracovanou fyzikou, grafikou a jedinečným soundtrackom. Akčný gameplay, v ktorom sa nikdy nesmieš zastaviť, inak zomrieš, je stále neopozeraný a nikto Dooma v tomto ešte netromfol.

Nekonečné návaly démonov a bossov prahnúcich po tvojej krvi sú pre Doom Guya uspávankou na dobrú noc. Ak máš rád poriadny adrenalín, obrovské zbrane a zabíjanie, zaznač si do kalendára dátum 20. marec 2020. Vtedy sa otvorí peklo a vyjde z neho Doom Eternal od Bethesdy. 

Doom je späť, brutálnejší a akčnejší ako kedykoľvek predtým! Eternal bude najšialenejšou akciou roka, sľubuje nový trailer

Hra vyjde aj na Nintendo Switch (o port sa znova postarajú ľudia z Panic Button stojaci aj za portom Doomu z roku 2016), ale len v 30fps. PC, Xbox a PlayStation budú zvládať aj 60fps. Pribudnú nové zbrane, dizajny útokov, finálnych úderov, ale aj démoni.

Jednak sa dočkáme úplne nových, jednak staro-nových, a teda aktualizovaných modelov z predošlých dielov. Pribudnú aj nové hrateľnostné mechaniky. V prvom rade je to hák, ktorým sa dostanete bližšie k démonom a taktiež meč. 

Súčasťou Doom Eternal bude nepochybne aj poriadny príbeh. Autori chcú vytvoriť Doom Universe, takže sa dočkáme nejakých tých zvratov, odhalení a príbehového pozadia nielen okolo hlavnej postavy. Okrem klasickej kampane, rázne obsiahlejšej než naposledy, by si sa mal dočkať aj singleplayerového DLC, multiplayerového PvP módu a v neposlednom rade Invade módu.

Jednoducho povedané, pôjde o mód, kedy sa budeš môcť pripojiť ku kampani ktoréhokoľvek iného hráča ako démon s pokusom zabiť ho. Budeš mať aj posily, keďže sa takto môže stretnúť viac invaderov a vytvoriť akúsi skupinu lovcov-démonov.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia