Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2020, 17:46
Čas čítania 0:32
Daniel Mikolášik

Takto vyzerala víťazná jazda fenomenálnej Petry Vlhovej

ŠPORT PETRA VLHOVÁ SLALOM
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Naša reprezentantka nám opäť robí radosť svojimi športovými výkonmi. Tentokrát v chorvátskom Záhrebe.

Slovenská zjazdová lyžiarka Petra Vlhová nás svojimi športovými výkonmi opäť potešila. Jej najaktuálnejším úspechom je prvenstvo v slalome v chorvátskom Záhrebe, ktorý bol na programe dnes od poobedňajších hodín.

Najprv nekompromisne vyhrala prvé kolo, po ktorom bola líderkou priebežného poradia a dokázala si vybojovať slušný náskok pred hlavnou konkurentkou Američankou Mikaelou Shiffrinovou (1,16 sekundy) a neskôr to celé zakončila aj nádhernou jazdou v druhom kole. 

Odporúčané
Petra Vlhová zvíťazila v slalome Svetového pohára v Záhrebe Petra Vlhová zvíťazila v slalome Svetového pohára v Záhrebe 4. januára 2020, 17:06

„Necítila som sa až tak dobre, robila som mierne chyby. Keď postupne prichádzali ďalšie pretekárky do cieľa, zistila som, že to nie je až také zlé. Som prvá, ale bolo to len prvé kolo. Je to, samozrejme, lepšie, že mám veľký náskok. Nič to však nemení na tom, že musím ísť aj druhé kolo naplno,“ uviedla Vlhová pre slovenské médiá po prvom kole v Záhrebe.

Domov
Zdieľať
Diskusia