Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2020, 17:36
Čas čítania 0:28
Viktor Kniš

Slovensko sa lúči so šampionátom v Česku po poriadnej nádielke gólov od Kanady. Nikto ich nedostal viac ako naša reprezentácia

ŠPORT SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V skupine slovenská reprezentácia inkasovala 22 gólov – najviac spomedzi všetkých tímov a celkovo sme nastrieľali len 8 gólov.

Slovenská hokejová reprezentácia do 20 rokov podala na majstrovstvách sveta v Česku sériu nepresvedčivých výkonov, po ktorých sa síce dokázala prebojovať do štvrťfinále na úkor Kazachstanu, tam však naša cesta skončila.

Z B skupiny sa proti výberu Slovenska postavili silní Kanaďania, ktorí nás síce v prvej tretine ešte šetrili, potom sa už naplno rozbehli a po výsledku 6:1 sa tak lúčime so šampionátom.

Odporúčané
Rozdielom triedy nás porazili aj Švédi a v 4 zápasoch sme dostali 22 gólov, najviac zo všetkých Rozdielom triedy nás porazili aj Švédi a v 4 zápasoch sme dostali 22 gólov, najviac zo všetkých 31. decembra 2019, 18:39

Odnášame si zároveň najhoršie skóre. V základnej skupine skupine tím Slovenska inkasoval 22 gólov – najviac spomedzi všetkých tímov. Celkovo sme nastrieľali 8 gólov, čo je len o 1 viac ako vypadnutý Kazachstan a zároveň o 1 menej ako Nemecko, ktorému sa nakoniec podarilo zachrániť.  

Slováci zároveň patrili medzi najviac vylučované tímy na MS v Česku a aj táto skutočnosť mala na finálnych výsledkoch svoj podiel. 

Slovensko sa lúči so šampionátom v Česku po poriadnej nádielke gólov od Kanady. Nikto ich nedostal viac, ako naša reprezentácia
Slovensko sa lúči so šampionátom v Česku po poriadnej nádielke gólov od Kanady. Nikto ich nedostal viac, ako naša reprezentácia Zdroj: TASR - Radovan Stoklasa
Domov
Zdieľať
Diskusia