Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2019, 15:39
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Remake hororu Nenávisť bude plný desivých a nechutných scén. Krvavý trailer sľubuje množstvo strašidelných výjavov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nová verzia kultového hororu Grudge vnadí ďalším trailerom.

Horor The Grudge, známy aj ako Nenávisť, dostal nový trailer. Znova sa v ňom dostávame do tajuplného domu, ktorý v sebe skrýva hrozivé tajomstvo. Býva v ňom pomstychtivý duch, ktorý každého, kto sa do domu odváži vstúpiť, potrestá smrťou.

Odporúčané
Malý chlapec zabíja zvieratá, aby nimi nakŕmil svojho zmutovaného otca. Horor Antlers ukazuje mrazivý trailer Malý chlapec zabíja zvieratá, aby nimi nakŕmil svojho zmutovaného otca. Horor Antlers ukazuje mrazivý trailer 24. októbra 2019, 5:00

Sony dúfa, že remake slávneho hororu zožne v kinách úspech a celkom možno sa mu to aj podarí. V porovnaní s trailerom pre Antlers je menej záhadný a taktiež máme pocit, že pôjde aj o slabší horor/film, no fanúšikov tradičných hororov s množstvom jumpscares a nechutných scén zaujme viac. V traileri môžeš vidieť viacero záberov pripomínajúcich japonský originál. Nechýba ani scéna v sprche a ruka „navyše“. Tvorcovia tvrdia, že nová verzia bude omnoho strašidelnejšia. 

Uvidíme anglickú herečku Andreu Riseborough (Birdman), Johna Cho známeho zo série Star Trek a thrilleru Pátranie, Williama Sadlera (Iron Man 3) či kráľovnú hororov Lin Shaye, ktorú poznáš z hororov Ouija alebo série Insidious. Režisérom Nenávisti je Nicolas Pesce, (Piercing či Oči mojej matky). Na Slovensku bude film v kinách od 2. januára

Domov
Zdieľať
Diskusia