Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti ANNEMARIE BÖRLIND.
27. novembra 2019, 9:00
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Vieš si predstaviť bez obáv zjesť svoj krém či pleťovú masku?

MÓDA
Uložiť Uložené

Najpredávanejšia nemecká prírodná kozmetika zasiahla náš trh.

Odhodlal by si sa ochutnať kozmetiku zo svojej poličky v kúpeľni? Keď si prečítaš jej zloženie, musíš uznať, že by to bol celkom risk.  Je ťažké uveriť, koľko chemických látok denne dostávame do svojho tela. 

60. výročiezaloženia značky Annemarie BÖRLIND

Najpredávanejšia nemecká prírodná kozmetika zasiahla náš trh
Najpredávanejšia nemecká prírodná kozmetika zasiahla náš trh Zdroj: Annemarie BÖRLIND

„Čo nemôžem zjesť, si na tvár nedám“

Za týmto slávnym výrokom, stojí Annemarie Lindner, ktorá v roku 1959 založila značku nemeckej bio certifikovanej prírodnej kozmetiky Annemarie BÖRLIND. Jej život skôr znie ako americký sen než skutočnosť. Sama v mladosti trpela na akné, ktorého sa roky nemohla zbaviť. Nedokázali jej pomôcť ani lekári, preto začala hľadať pomoc v prírode. Vyskúšala bylinky, ílovú masku a výsledky prekvapili aj ju samú. Natrvalo sa zbavila problematickej pleti. Začala si miešať svoje vlastné mastičky z prírodných ingrediencií.

Dnes značka prírodnej kozmetiky Annemarie Börlind oslavuje 60 rokov na trhu a patrí medzi TOP svetové prírodné značky, čím na nemeckom trhu predbehla aj značky ako je Chanel či La Mer. Obľube sa teší aj na Slovensku. 

„Prírodná kozmetika nie je len moderný BIO trend. Je to hlavne o postoji ku sebe samým. Je to o rozhodnutí životného štýlu, zdravia, krásy a tiež vlastného postoja k prírode a ochrane našej planéty“ hovorí Henrieta Martinková, ktorá vedie firmu s výhradným zastúpením pre značku Annemarie Börlind na slovenskom a českom trhu. Firmu riadi spolu s manželom a na prírodnú kozmetiku nedajú dopustiť. Svoju prácu vnímajú ako poslanie s odkazom pre mladé generácie. 

Značka Annemarie Börlind je spojenie čistých rastlinných ingrediencií  a roky vedeckého výskumu, ktorá sa vyrába inovatívnym spôsobom z jedinečných prírodných surovín. Netestovanie na zvieratách, nepoužívanie zvieracích výťažkov, čisté prírodné zloženie, úcta k človeku a k prírode sú základnými hodnotami značky. 

Henrieta Martinková je okrem iného beauty expertkou na prírodnú kozmetiku. Jej rady, návody či inšpirácie, ako sa starať o mladú pleť, si môžeš vypočuť aj v tomto videu. Okrem toho vysvetľuje, v čom sú benefity prírodnej kozmetiky oproti klasickej kozmetike.

Bio trendom žije čoraz viac mladých ľudí

Mladým ľuďom stále viac záleží na ochrane životného prostredia a čistom prírodnom zložení ich kozmetiky. Už dávno si kozmetiku nevyberajú len podľa ceny a značky. Stále viac im záleží na ochrane životného prostredia a čistom zložení ich kozmetiky. Sú uvedomelí a preto chcú, aby sa produkty netestovali na zvieratách. Značka Annemarie BÖRLIND spĺňa všetky kritéria mladej generácie, čo tiež vo veľkej miere stojí za jej úspechom. Väčšina produktov sú dokonca vegánske.

Produktová rada pre mladú pleť ENERGYNATURE

Najpredávanejšia nemecká prírodná kozmetika zasiahla náš trh
Najpredávanejšia nemecká prírodná kozmetika zasiahla náš trh Zdroj: Annemarie BÖRLIND

Možno aj ty často riešiš otázku, ako sa zbaviť akné, prípadne ako bojovať s mastnou pleťou. Dobrú odozvu majú najmä produktové rady pre problematickú pleť Purifying care alebo Energy nature Systempre-aging - vyvinutú pre potreby mladej pleti, ktorá je vystavená znečistenému životnému prostrediu.

Produktová rada ENERGYNATURE mladú pleť ochráni a dodá jej potrebnú hydratáciu a jas. Absolútnym bestsellerom je Energizer z pomarančových kvetov, ktorý dodá unavenej a mdlej pleti okamžitú energiu, vitamíny a pokožku rozjasní a hydratuje. Môžeš ju používať namiesto denného alebo nočného krému.

Vieš si predstaviť bez obáv zjesť akýkoľvek svoj krém či pleťovú masku?
Vieš si predstaviť bez obáv zjesť akýkoľvek svoj krém či pleťovú masku? Zdroj: Annemarie BÖRLIND

Viac info nájdeš na www.annemarieborlind.sk

Domov
Zdieľať
Diskusia