Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2020, 8:10
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Kristen Stewart bojuje s hrôzami a monštrami podvodného sveta v hororovom thrilleri Underwater

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Underwater sa do kín dostane už v januári.

Kristen Stewart si v Hollywoode vydobíja čoraz silnejšiu pozíciu. Už aj bežní diváci začínajú registrovať jej herecký talent, takže ostáva už len na nej, aby si svoje projekty vyberala zodpovedne. Naposledy sme ju mohli v kinách vidieť v Charlieho anjeloch. Stewart si rolu užívala a bola v nej dobrá, film ako taký však sklamal na plnej čiare. 

Už o pár dní sa však môžeme tešiť na jej ďalší atraktívny film. Ide o hororový thriller Underwater. Jeho dej, ako už názov naznačuje, sa odohráva hlboko pod hladinou mora. Zameria sa na posádku výskumníkov pracujúcich v podvodných laboratóriách. Členovia tímu budú nútení bojovať o vlastné prežitie po tom, čo obrovské zemetrasenie začne ničiť ich pracovisko a uvoľní nebezpečnú, neľudskú silu.


Ďalší trailer nájdeš na tomto odkaze

Za réžiou stojí William Eubank (The Signal), o scenár sa postaral Brian Duffield (The Babysitter) spoločne s Adamom Cozadom (The Legend of Tarzan) a okrem Stewart si zahrá napríklad aj T. J. Miller, Vincent Cassel, John Gallagher Jr., Jessica Henwick, Mamoudou Athie či Gunner Wright. Slovenská a česká premiéra je momentálne naplánovaná na 9. januára (leden) 2020.

Underwater
Underwater
Domov
Zdieľať
Diskusia