Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
16. novembra 2019, 19:05
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Zaplatil by si za sendvič 185 dolárov? Celebrity majú novú obľúbenú reštauráciu

GASTRO MÄSO
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Mäso, ktoré robia prirovnávajú ku kaviáru medzi mäsami.

Do povedomia sa dostáva nová sieť reštaurácií Wagyumafia, informuje CNN. V reštaurácii sa za krátku dobu objavili David Beckham, Ed Sheeran, DJ Zedd či generálny riaditeľ Twitteru Jack Dorsey.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa HISATO HAMADA (@wagyumafia),

Za všetkým stojí Hisato Hamada, 42-ročný spolumajiteľ reštaurácie, ktorého vidíš aj na fotke s Davidom. Jeho reštaurácia sa pýši tým, že podáva najjemnejšie kusy z kobského dobytka, ktoré je známe pod japonským názvom wagyu. Mimoriadne drahú hovädzinu prirovnávajú ku kaviáru medzi mäsami.  

Keď hovoríme o mimoriadnej cene, neklameme. Poznávacím znakom spoločnosti, ktorá má momentálne len päť reštaurácií je Chateaubriand steak sendvič, ktorý stojí 185 dolárov, čo je v prepočte skoro 170 eur.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa HISATO HAMADA (@wagyumafia),

Tri reštaurácie sa nachádzajú v Tokiu. Tam je aj ich reštaurácia - obchod s populárnymi sendvičmi. Minulý rok otvorili jednu pobočku v Hongkongu a tento rok plánujú otvoriť ďalšiu vo filipínskej Manile.

Odporúčané
TEST: Ktoré mleté mäso je najlepšie? Expertka na výživu ti tiež povie, či má vôbec význam kupovať ho TEST: Ktoré mleté mäso je najlepšie? Expertka na výživu ti tiež povie, či má vôbec význam kupovať ho 22. októbra 2023, 9:30

Pýtaš sa, prečo je mäso z kobského dobytka tak drahé? Môže za to genetická predispozícia, informuje SME. Už stáročia sa vyraďovali len tie najlepšie kusy dobytka, ktoré zodpovedali podmienkam. Tie sú zamerané na tom, že mäso musí byť prerastené tukovými vlásočnicami a musí byť vysoký pomer tuku k svalovine.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa HISATO HAMADA (@wagyumafia),

Úspech reštaurácie však nestojí len na kvalitnom mäse. Wagyumafia je kombináciou japonskej pohostinnosti, exkluzívnych a drahých kúskov mäsa a veľmi inteligentného marketingu. O tom svedčí aj to, že je celkom náročné sa do reštaurácie vôbec dostať. Do troch z nich sa dostaneš len v prípade, že máš členstvo, ktoré získaš pri objednávaní stola a vyjde ťa 125 eur.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa HISATO HAMADA (@wagyumafia),

Wagyumafia ale nie je miestom na romantickú večeru pre dvoch. Vnútri ťa čaká všetko od soulu, cez hip-hop, rockové hymny, až po to, čo práve hrajú v komerčných rádiách. Keď to spojíš s tým, že k dispozícii je množstvo alkoholu, či už šampanského, piva alebo kokteilov, vieš si predstaviť, že sa ocitneš sa v prostredí, ktoré ťa núti spievať.

Odporúčané
Prečo sme povedali sedemkrát áno jednej z najlepších bratislavských reštaurácií? Vyskúšali sme nové degustačné menu, tu je výsledok Prečo sme povedali sedemkrát áno jednej z najlepších bratislavských reštaurácií? Vyskúšali sme nové degustačné menu, tu je výsledok 15. mája 2018, 14:27
Domov
Zdieľať
Diskusia