Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2019, 10:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Festival Hip Hop Žije končí? Separ a ďalší zdieľajú záhadné video s preškrtnutým logom

REFRESHER
Uložiť Uložené

Už dávnejšie organizačný tím naznačoval problémy.

Festival Hip Hop Žije má za sebou niekoľko úspešných ročníkov v rade, počas ktorých sa mu podarilo postupne narásť až do rozmerov umožňujúcich vidieť na jednom mieste to najlepšie z domáceho rapu. Samozrejmosťou bol na hlavnej bratislavskej zastávke aj bohatý sprievodný program, už počas uplynulého ročníka hlásil organizačný tím nešpecifikované problémy s miestom konania, resp. jeho prenájmom. 

Odporúčané
Siedmy ročník Hip Hop Žije bol plný exkluzívnych momentov. Najväčší rapový festival na Slovensku potvrdzuje dominanciu (Report) Siedmy ročník Hip Hop Žije bol plný exkluzívnych momentov. Najväčší rapový festival na Slovensku potvrdzuje dominanciu (Report) 30. júna 2019, 22:50

Počas štvrtka zaplavili sociálne siete príspevky, na ktorých máme možnosť vidieť preškrtnuté logo Hip Hop Žije, zatiaľ však nie je jasné, o čo ide. V hre je verzia, že sa môže festival premenovať, zmeniť koncept od miesta až po myšlienku, prípadne hrozí aj to, že v roku 2020 budeme hľadať jeho inú alternatívu. 

Video zdieľal aj Separ a ďalší interpreti, nikto zatiaľ neprezradil nič konkrétne. V súčasnosti nie je jasné, či ôsmy ročník Hip Hop Žije bude a ak aj áno, ako bude vlastne vyzerať. Viac informácií by sme sa mali dočkať v pondelok, dovtedy môžeš rozbiehať konšpirácie v priestore na diskusiu. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia