Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2019, 8:24
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Američanka odhryzla susedke ucho a spôsobila jej ďalšie závažné zranenia. Tvrdí, že to bola hra, ona bola vlk a susedka upír

NEWS USA
Uložiť Uložené

Bizarný prípad v Michigane sa už dostal pred súd.

Obžalovanú Allison Weaver (44) našli nahú a zakrvavenú, ako leží na svojej susedke a kamarátke, ktorej meno nepoznáme. Američanku zatkli, pretože jej susedka tvrdila, že jej nielenže odhryzla ucho, ale spôsobila početné rany po tom, čo jej ponuku na intímnejšie zblíženie odmietla. O prípade medzi inými informuje aj lokálna TV stanica v Detroite.

Scéna ako z hororu

Susedia zavolali políciu, pretože počuli niekoho volať o pomoc. Pohľad, ktorý sa privolaným policajtom naskytol, bol ako z hororu. Dve nahé ženské telá pokryté krvou, pričom jednej z nich zjavne chýba časť ľavého ucha. Obeť neskôr šerifovi povedala, že Allison poznala, pretože sú susedky. Pozvala ju k sebe na pár drinkov, keď však Allison navrhla, aby medzi nimi došlo k intímnemu zblíženiu, nemenovaná obeť odmietla. Allison to nahnevalo a zaútočila.

Oficiálne stanovisko Allison je však také, že útok bol súčasťou sexuálnych hrátok. „Ja som bola vlk a ona upír,“ vysvetľuje podľa MEAWW.

Vo videoreportáži zaznieva výpoveď obete, z ktorej mrazí: „Pamätám si, že ma škrtila. Snažila som sa dostať od nej preč a počula som, ako povedala, že dnes zomriem.“ Podľa výpovede to Allison svojej obeti oznámila chladnokrvne, bez akejkoľvek zmeny tónu. Obeť vtedy začala kričať a búchať na podlahu, vďaka čomu privolali susedia pomoc.

Odporúčané
Vojta (Mullet na tripu) prešiel celé USA stopom a bez peňazí: Na odvoz som čakal 14 hodín, v Grand Canyone ku mne prišiel medveď Vojta (Mullet na tripu) prešiel celé USA stopom a bez peňazí: Na odvoz som čakal 14 hodín, v Grand Canyone ku mne prišiel medveď 5. februára 2024, 9:30

MEAWW tiež píše, že polícia zistila u Allison prítomnosť alkoholu v krvi. Na mieste činu údajne našli aj neznáme drogy. Allison čelí viacerým obvineniam, vrátane ublíženia na zdraví a sexuálneho zneužitia.

Domov
Zdieľať
Diskusia