Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2016, 13:41
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Štvrtá séria Raya Donovana dostáva dátum premiéry a prvý teaser trailer

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Televízna stanica Showtime vypustila vôbec prvé zábery z blížiacej sa štvrtej série, ktoré naznačujú, že sa dočkáme ďalších výborných epizód.

Známa televízna stanica s názvom Showtime sa opäť raz hlási o slovo. Po skvelých čerstvých záberoch k Penny Dreadful totiž nesmierne potešila aj fanúšikovský tábor obľúbeného Raya Donovena, a to zverejnením vôbec prvého teaser traileru, ktorým tak láka na sériu s poradovým číslom štyri. V ňom zisťujeme, že sa drsný odborník na riešenie všemožných problémov bohatých a slávnych nechystá zapracovať iba na znovunadobudnutí opustenej viery, ale aj na zlepšení vzťahov s manželkou a deťmi. Kvôli temným zákutiam jeho práce ho však čakajú oveľa nebezpečnejšie situácie, než kedykoľvek pred tým, takže bude iba na ňom, ako sa s nimi nakoniec popasuje.

Štvrtá séria Raya Donovana štartuje už 26. júna 2016 a okrem všetkých starých známych sa môžeme tešiť aj na niekoľko nových tvárí, medzi ktorými sa nachádza napríklad Lisa Bonet, Embeth Davidtz, Ted Levine, Gabriel Mann, Ismael Cruz Cordova, Chris Coppola a Billy Lush. Ak ste seriál doposiaľ nesledovali a stále nie ste rozhodnutí, či sa oplatí venovať mu čas, tak určite neprehliadnite náš Tip na seriál. V ňom sa o Rayových nemalých kvalitách dozviete všetko podstatné. V komentároch nám taktiež dajte vedieť, čo od nadchádzajúcej porcie nových epizód očakávate vy.

Štvrtá séria Raya Donovana dostáva dátum premiéry a prvý teaser trailer
Domov
Zdieľať
Diskusia