Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. apríla 2016, 22:40
Čas čítania 0:00
Donnie

Channing Tatum a Elton John sa pripájajú ku Kingsman: The Golden Circle

FILMY A SERIÁLY CHANNING TATUM ELTON JOHN
Uložiť Uložené

Ešte predtým ako sa Channing začne ohánať kartami v pripravovanom Gambitovi, dočkáme sa ho v pokračovaní výborného Kigsmana.

Zdá sa, že režisér azda najväčšieho prekvapenia roku 2014 Matthew Vaughn (Kingsman: The Secret Service) chce úspech prvého dielu nielen zopakovať, ale latku, ktorú prvý film nastavil naozaj vysoko, aj posunúť pokračovaním akčného spy filmu o hodný kus vyššie. Okrem toho, že v pokračovaní sa znova dočkáme úžasného Tarona Egertona spolu s obľúbeným Markom Strongom nás dnes ako veľkých fanúšikov filmu potešila správa, že sa k obsadeniu očakávaného pokračovania pridá Channing Tatum. Oficiálne túto správu potvrdil samotný Channing na svojom Tweetri.

Zatiaľ niesú jasné špecifikácie postavy, ktorú Channing stvárni. V krátkom čase však ide o druhú známu tvár, ktorá poctí tento film svojou účastou, včera nás do kresla totiž posadila prekvapivá správa o možnej účasti samotného Eltona Johna. Rovnako ako pri Tatumovi, ani tu nieje jasné, akú postavu Elton stvárni, možné je aj to, že sa predstaví v role samého seba. Ak si to finálne zrekapitulujeme, objavia sa spomínaní Taron Egerton, Channing Tatum, Elton John, obľúbený Mark Strong, Pedro Pascal, Halle Barry a Julian Moore. Účast Collina Firtha, ktorému rola elegantného zabijaka sadla naozaj skvelo je zatiaľ otázna. Očakávaný Kingsman: The Golden Circle by sa mal v kinách objaviť 16. júna v roku 2017. Podarí sa pokračovaniu zopakovať úspech svojho predchodcu?

Domov
Zdieľať
Diskusia