Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2016, 20:26
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Fantasy dráma A Monster Calls prichádza s ďalším zimomriavkovým trailerom a konečne odhaľuje Monštrum v celej jeho kráse

FILMY A SERIÁLY LIAM NEESON
Uložiť Uložené

Úspešná knižná predloha, hviezdne obsadenie a talentovaný režisér. Plnohodnotný trailer navyše sľubuje skvelý filmový zážitok.

Veľmi sľubne vyzerajúca fantasy snímka s názvom A Monster Calls, ktorá sa nám doposiaľ pripomenula dvoma kratšími, no zároveň aj poriadne lákavými teasermi (tu a tu), je skutočne neprehliadnuteľná, a to najmä vďaka podmanivému hlasu charizmatického Liama Neesona. Jeho postava Monštra sa nám navyše konečne ukazuje v plnej paráde, keďže svetlo sveta dnes uzrel nový, plnohodnotný trailer s obrovským množstvo doteraz nevidených záberov.

Čo sa samotného príbehu týka, ten je adaptáciou rovnomenného, oceňovaného knižného diela od Patricka Nessa a zameria sa na život 12-ročného Conora (Lewis MacDouggal - Pan), ktorý sa snaží zmieriť so smrteľnou chorobou svojej matky (Felicity Jones - The Theory of Everything) či šikanovaním zo strany spolužiakov tým, že uniká do fantastického sveta monštier a rozprávok, kde objavuje príbehy o odvahe, strate a viere.

Režíruje talentovaný Juan Antonio Bayona (The Impossible, The Orphanage, seriál Penny Dreadful), o scenár sa postaral sám autor predlohy a okrem vyššie spomínaných hercov sa objaví aj Sigourney Weaver či Toby Kebbell. Premiéra je u nás naplánovaná na 20. októbra 2016. Zaujal vás trailer natoľko, aby ste uvažovali o návšteve kina?

Fantasy dráma A Monster Calls prichádza s ďalším zimomriavkovým trailerom a konečne odhaľuje Monštrum v celej jeho kráse
Zdroj: Focus Features
Domov
Zdieľať
Diskusia