Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2016, 11:04
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Carrie Mathison sa v napínavom traileri 6. série Homelandu ocitá v centre predávania moci novej hlave USA

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po nedávnom teaseri pre novú sériu si môžeme konečne vychutnať aj poriadny trailer. Vytúženej premiéry sa dočkáme už v januári.

Známa televízna stanica Showtime dnes opäť raz potešila všetkých fanúšikov oceňovaného seriálu menom Homeland. Po nedávnom intenzívnom teaseri, ktorý odhalil vôbec prvé zábery z očakávanej šiestej série, bol totiž konečne zverejnený aj poriadny plnohodnotný trailer. Ten je, samozrejme, plný celkom nových momentov, pričom neláka iba na ďalšie dobrodružstvá našich obľúbených postáv, ale aj na aktuálne dianie vo svete. Nadchádzajúca séria sa teda zameria najmä na predanie moci novozvolenej prezidentke Spojených štátov amerických. A že sa máme skutočne na čo tešiť vám potvrdí aj vyššie spomínaná ukážka, ktorú si môžete vychutnať pod textom.

Príbeh šiestej série sa oproti tej predošlej posunie o niekoľko mesiacov dopredu, zavedie nás na americkú pôdu a bude sa zaoberať udalosťami spojenými s voľbou nového prezidenta. Carrie Mathison (Claire Danes) teraz žije v newyorskom Brooklyne, kde začala pracovať pre nadáciu, ktorej snahou je pomáhať moslimom žijúcim v USA. Všetky epizódy sa navyše odohrajú behom šiestich mesiacov, od zvolenia nového prezidenta až po jeho nástup do úradu. Čo sa samotného obsadenia týka, tak okrem vyššie spomínanej Claire sa objaví napríklad aj Rupert FriendElizabeth MarvelF. Murray AbrahamMandy PatinkinHill HarperRobert KnepperPatrick Sabongui či Dominic Fumusa. Premiéra je momentálne naplánovaná na 15. januára 2017. Budete sledovať?

Carrie Mathison sa v napínavom traileri 6. série Homelandu ocitá v centre predávania moci novej hlave USA
Zdroj: Showtime
Domov
Zdieľať
Diskusia