Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2017, 16:56
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Tvorca seriálového Farga a Legion nám prinesie hneď dva hlavu motajúce a temné sci-fi filmy

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Noah Hawley sa po úspešných televíznych projektoch presunie aj na veľké plátna.

Samotné meno Noah Hawley nefiguruje na popredných miestach v rebríčkoch celebritnej popularity, no vedzte, že práve on je tvorcom skvelého seriálového Farga či sľubne sa rozbiehajúceho seriálu z X-Men univerza s názvom Legion. Fanúšikovia sa môžu tešiť. Podľa posledných správ totiž podpísal zmluvu so štúdiom Fox Searchlight, ktorá sa týka rovno dvoch zaujímavých filmových projektov. Prvým z nich je originálne sci-fi Pale Blue Dot v čele s Reese Witherspoon (Water for Elephants, Legally Blonde, Walk the Line) a jeho príbeh nám zobrazí návrat astronautky z vesmíru a následne komplikácie v jej živote, keď pomaly začne strácať zdravý rozum a kontakt s realitou. Snímka už má napísaný scenár a tým pádom môžeme očakávať plynulý prechod do ďalších fáz produkcie. 

Druhým, zatiaľ len papierovo plánovaným projektom, je film založený na skutočnom právnom prípade zo 70. rokov. V ňom zohrávali hlavnú úlohu dvaja právnici, ocitajúci sa v patovej situácii, kedy im obžalovaný prezradil lokáciu tiel svojich obetí. Namiesto bezprostredného kontaktu polície však čelili ťažkej etickej otázke, pretože nechceli porušiť dôverný vzťah medzi obhajcom a jeho klientom. Celá záležitosť ponesie jednoduchý názov Burried Bodies a zatiaľ nedokážeme ani len odhadnúť, kedy by mohla začať svoje natáčanie. Hawley sa momentálne stále venuje tretej sérii Farga a druhá séria rozhodne neminie ani rozbehnutý Legion. Snáď sa ale k filmovým projektom dostane čím skôr.

Tvorca seriálového Farga a Legion nám prinesie hneď dva hlavu motajúce a temné sci-fi filmy
Zdroj: FX
Domov
Zdieľať
Diskusia