Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2017, 14:24
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Twin Peaks nám s novým teaserom ukáže staro-nové postavy. Zostarli, ale sú to stále oni

FILMY A SERIÁLY DAVID LYNCH KYLE MACLACHLAN
Uložiť Uložené

Už 25 rokov ubehlo od vyšetrovania vraždy, ale akoby to bolo včera

Najprv sme si mysleli, že sa oživenia kultového Twin Peaksu kvôli nezhodám medzi televíznou stanicou Showtime a svojským režisérom Davidom Lynchom nedočkáme, ale našťastie išlo iba o fámy, ktoré sám Lynch na svojom Twitteri vyvrátil. To všetko sa udialo približne pred dvoma rokmi a odvtedy sa na projekte intenzívne pracovalo. V súčasnej dobe nás od premiéry delí už len naozaj malý krôčik a preto tvorcovia stále prichádzajú s novými lákadlami. Tentokrát vypustili do sveta minimalistický, ale naozaj podarený teaser, ktorý nám predstavuje staro-nové postavy z pôvodných sérií. Zostarli, ale predsa sú to stále oni.

Uvidíme teda Kylea Maclachlana v role agenta Dalea Coopera či Harryho Deana Stantona, hrajúceho postavu Carla Rodda. Do seriálu sa taktiež vrátia/doplnia Mädchen Amick, Peggy Lipton, James Marshall, Michael Horse, Kimmy Robertson, Harry Goaz, Dana Ashbrook, Sheryl Lee, Everett McGill, Russ Tamblyn, Grace Zabriskie, Sherilyn Fenn, a David Duchovny. Zoznam ďalej pokračuje menami ako Laura Dern, Naomi Watts, Michael Cera, Trent Reznor, Jim Belushi a Jennifer Jason Leigh. Premiéry sa na HBO Europe dočkáme 22. mája 2017. Nižšie môžete vidieť spomínaný teaser, doplnený o galériu z novej série. Tiež sa neviete dočkať tak ako my?

Oficiálna synopsa od HBO Europe - Nový osmnáctidílný limitovaný seriál, režírovaný výlučně Davidem Lynchem, pokračuje 25 let poté, co obyvatele svérázného městečka na severozápadě USA šokovala děsivá vražda jejich místní královny, mladé studentky Laury Palmerové. Scénáristy a výkonnými producenty Twin Peaks jsou tvůrci seriálu David Lynch a Mark Frost, výkonnou producentkou je Sabrina S. Sutherlandová.

 
Domov
Zdieľať
Diskusia