Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2018, 8:48
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Breaking Bad dostane 2-hodinový film, ktorý sa začne natáčať už tento mesiac. Čo vieme o jeho príbehu?

FILMY A SERIÁLY BREAKING BAD
Uložiť Uložené

Heisenberg. Ešte si nezabudol na jeho meno?

Nie je síce isté, či sa dve hodiny dlhý film zo sveta Breaking Bad dostane do kín, alebo ho budeme môcť vidieť len v televízii, no podľa zdrojov blízkych The Hollywood Reporter sa na snímke už pomaly pracuje.

Čo všetko o tomto pripravovanom lákadle zatiaľ vieme? Tak, ako v prípade seriálov Breaking Bad a spin-offu s Jimmym McGillom Better Call Saul, by sa o neho mal postarať skúsený Vince Gilligan.

Na filme by mal pracovať z pozície scenáristu, výkonného producenta a možno aj režiséra. K projektu sa zrejme ale pripoja aj producenti Better Call Saul, ako Mark Johnson a Melissa Bernstein.

THR taktiež píše o tom, že snímka by mohla niesť potenciálny pracovný (možno však falošný) názov Greenbrier. Bohužiaľ nemáme potvrdené či sa vo filme objavia hviezdy z Breaking Bad, ako Aaron Paul (Jesse Pinkman), Bryan Cranston (Walter White) alebo Bob Odenkirk (Saul Goodman).

Pokiaľ by malo ísť o prequel, môžeme rátať s množstvom známych postáv, no pokračovanie záverečnej série Breaking Bad by nás bohužiaľ o niektoré kľúčové mená mohlo pripraviť. Príbehovo by mal film z univerza Breaking Bad sledovať útek uneseného muža a jeho pátranie po slobode. Mohlo by ísť o odkaz na Jesseho?

Natáčanie filmu by malo trvať od novembra (listopad) tohto roku až po február (únor) 2019 a podľa Albuquerque Journal sa bude aj tentokrát nakrúcať v štáte Nové Mexiko – presnejšie v starom dobrom Albuquerque

Seriál Breaking Bad sa dejovo zameriaval na postavu Waltera, učiteľa chémie, ktorému diagnostikovali pokročilú rakovinu pľúc. Od tohto bodu začal zháňať pre seba a svoju rodinu peniaze, aby ju ešte pred smrťou dokázal zabezpečiť. Postupom času sa mu ale nelegálne praktiky začali čoraz viac dostávať pod kožu. Tak čo, tešíš sa?

Anketa:
Tvoje prvotné pocity?
Skvelé, teším sa
Jasné, prečo nie
Veľmi ma táto informácia nepotešila
Skvelé, teším sa
77 %
723 Hlasov
Jasné, prečo nie
18 %
170 Hlasov
Veľmi ma táto informácia nepotešila
4 %
40 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia