Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Bradley Cooper si už vybral svoj ďalší režisérsky film a šéf Pixaru sa sťahuje ku konkurencii

Bradley Cooper si už vybral svoj ďalší režisérsky film a šéf Pixaru sa sťahuje ku konkurencii
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY BRADLEY COOPER DISNEY+
Uložiť Uložené

Dnešné Raňajky s Filmkultom budú značne odlišné.

V dnešných raňajkách svieti divné autorovo meno. Budeš si musieť zvykať, že odteraz ich budem písať ja a prevažne asi Oskar. Náš skvelý kolega Dušan bol nútený hľadať si nové pracovisko. Rozišli sme sa však v dobrom a pevne veríme, že sa jedného dňa opäť vráti na Filmkult. Aj preto po ňom preberieme nejaké série článkov, vrátane Raňajok. Poďme teda na to.

Vo filmovom prequeli The Sopranos uvidíme mladého Tonyho Soprana

The Many Saints of Newark bude prequelovým filmom pre The Sopranos Pozrieme sa v ňom predovšetkým na predošlú generáciu, ale uvidíme aj mladého Tonyho Soprana. Máme sa pripraviť na tradičnejšie zobrazenie mafie, také, k akému vzhliadala Tonyho generácia.

Bradley Cooper si už vybral svoj ďalší režisérsky film a šéf Pixaru sa sťahuje ku konkurencii
Zdroj: HBO

Nové Star Wars filmy budú premiérovať v kinách, nie na Disney+

Disney síce tento rok spustí svoju vlastnú streamovaciu službu Disney+, no nezabudne na kiná. Také Star Wars filmy budú zakaždým premiérovať v kine, takže sa nemusíte báť, že by ste si neužili tie efekty vo veľkej sále.

Disney bude pre svoju platformu primárne vyrábať drahé seriály a filmy so stredným rozpočtom. Všetky tie veľké blockbustery však budú štartovať v kinách. Časom sa však samozrejme na ich streamovaciu platformu dostanú.

Nový post-apo film od Netflixu

Planéta Zem je v koncoch. Vedkyňa Sam je jedna z posledných ľudí obývajúcich chátrajúcu planétu. Po nečakanej návšteve zisťuje, že ju musia opustiť posledným modelom opúšťajúcim Zem za sebou. Ak to nestihnú, zomru. Post-apokalyptický film IO uvidíme na Netflixe už 18. januára.

John Lasseter našiel nový domov

Po vykopnutí z Pixaru mal niekoľkomesačnú pauzu, počas ktorej zháňal nové pracovné miesto. Na ponuku mi kývlo až SkyDance, produkčná spoločnosť existujúca iba od roku 2010. Majú však za sebou už Star Treky, Mission: Impossible, pričom chystajú Gemini Mana, World War Z 2, Top Gun 2 či Bayovú netflixovku Six Underground s Ryanom Reynoldsom.


Lasseter sa v tejto spoločnosti (presnejšie povedané jej animovanej divízii) stane hlavou, zodpovedajúc sa len samotnému CEO Davidovi Ellisonovi. Skydance založilo v roku 2017 svoje animované štúdio. Zdá sa teda, že Lasseterovou úlohou bude dostať ho na piedestál víťazov.

Bradley Cooper si už vybral svoj ďalší režisérsky film a šéf Pixaru sa sťahuje ku konkurencii

Bradley Cooper si už vybral svoj ďalší režisérsky zárez

A podľa svojich vlastných slov si v ňom aj zahrá. Nič ďalšie neprezradil, spomínal akurát na to, aký bol šťastný, keď ho chválil samotný Spielberg. Ťažko povedať, či nás jeho ďalší režijný počin zasiahne skoro, možno si od toho dá na chvíľu pauzu. Ako sám hovorí, je to veľká zodpovednosť, no strašne ho to baví. Cooper v minulom roku debutoval ako režisér a priniesol do kín A Star is Born. Zvyšok tohto úspešného príbehu už určite poznáte.

Domov
Zdieľať
Diskusia