Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2019, 6:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tvorcovia komediálnej série Jump Street chystajú nový diel. Vrátia sa aj Jonah Hill a Channing Tatum

Tvorcovia komediálnej série Jump Street chystajú nový diel. Vrátia sa aj Jonah Hill a Channing Tatum
Zdroj: Orion Pictures Corporation
FILMY A SERIÁLY THE UMBRELLA ACADEMY
Uložiť Uložené

Prichádzame s ďalšou výdatnou dávkou skvelých filmových aj seriálových noviniek k tvojej rannej káve.

Aj dnes sa pozrieme na najnovšie správy nielen z Hollywoodu, ktoré sa nám nezmestili do samostatných článkov, ale určite stoja za pozornosť. Vitaj pri Raňajkách s Filmkultom.

24 Jump Street

Phil Lord, spolurežisér snímok 21 a 22 Jump Street, potvrdil, že sa momentálne pracuje na 24 Jump Street. Prečo ale nie 23? To Lord vysvetlil tak, že 23 Jump Street si nechali v zálohe. Ďalej dodal, že 24 Jump Street by malo byť priamym pokračovaním prvých dvoch filmov a zároveň pripraví pôdu pre 23 Jump Street. Počíta sa s návratom Jonaha Hilla aj Channinga Tatuma.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Columbia Pictures

Reborn

Sandra Bullock by si po snímke Bird Box mala opäť zahrať vo filme od Netflixu. Pôjde o adaptáciu komiksovej série Reborn od Marka Millara a s réžiou je momentálne spájaný Chris McKay (The Lego Batman Movie). Príbeh komiksu sleduje ženu Bonnie Black, ktorá zomrie v nemocnici na Manhattane a následne sa znovuzrodí v krajine posmrtného života zvanom Adystria.

Tam sa nachádza aj jej rodina a priatelia, a to spoločne s monštrami a drakmi, pričom v krajine prebieha boj dobra proti silám zla. Keď si uvedomí, že nevie nájsť zosnulého manžela, vezme meč a spolu so svojím zosnulým otcom sa vydá hľadať manžela do oblasti zmietanej bojmi.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Netflix

The Color Out of Space

Nicolas Cage sa podľa všetkého objaví v chystanej adaptácii The Colour Out of Space od autora H.P. Lovecrafta. Príbeh sa sústredí na rodinu farmárov, ktorej na dvore pristane meteorit. Jeho mimozemská sila následne nakazí pôdu aj vlastnosti časopriestoru, pričom po dotyku s ňou zmutuje všetko živé.

Odporúčané
RECENZIA: 3. séria The Umbrella Academy RECENZIA: 3. séria The Umbrella Academy 29. júna 2022, 13:30

Za scenárom aj réžiou stojí Richard Stanley (Hardware, The Island of Dr. Moreau) a okrem Cagea si zahrá aj Joely Richardson, Tommy Chong, Elliot Knight, Julian Hilliard či Q’Orianka Kilcher. Natáčanie by malo začať vo februári v Portugalsku.

Raňajky
Raňajky Zdroj: XYZ Films

The Umbrella Academy

Komiksový seriál The Umbrella Academy sa pripomína ďalšou ukážkou. Budeme v ňom sledovať nevšednú rodinu zloženú zo samých superhrdinov. Jedinou jej členkou, ktorá nemá žiadne schopnosti, je mladá Vanya Hargeeves (Ellen Page).

Herecky sa ďalej predstaví aj Mary J. Blige, Robert Sheehan, Cameron Britton, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Aidan Gallagher, Colm Feore, Adam Godley, John Magaro, Ashley Madekwe a Kate Walsh. Premiéra na Netflixe je naplánovaná na 15. februára (únor) 2019.

RoboCop Returns

Edward Neumeier, spoluscenárista pôvodného Robocopa, z ktorého práce bude vychádzať nový film od Neila Blomkampa (District 9, Elysium), prezradil, že Neill so svojím scenáristom Justinom Rhodesom urobili niekoľko zmien. Zároveň ale dodal, že sa režisér snaží vytvoriť taký film, aký by spravil Paul Verhoeven, pokiaľ by sa rozhodol natočiť dvojku. No hlavným cieľom je momentálne prehovoriť Petera Wellera, aby sa vrátil do titulnej úlohy.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Orion Pictures Corporation
Domov
Zdieľať
Diskusia