Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2019, 11:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

V tomto orgáne mladého muža našli lekári skoro 8-centimetrovú pinzetu. Žiadnu bolesť vraj nikdy necítil

NEWS
Uložiť Uložené

V Saudskej Arábii museli lekári riešiť kuriózny prípad, na záver ponúkli pacientovi aj psychiatrickú liečbu.

V Saudskej Arábii absolvovali lekári kurióznu operáciu, keď v penise 22-ročného muža objavili vďaka röntgenovej snímke skoro 8 centimetrov dlhú pinzetu. Podľa sciencedirect.com mal muž ostrý predmet v pohlavnom orgáne až 4 roky. 

Medicínsky portál ako zaujímavosť uvádza fakt, že muž neregistroval žiadne bolesti a vyhýbali sa mu aj bežné príznaky v prípade cudzieho predmetu v tele, akým je napríklad horúčka. Dokonca vraj nemal problémy ani pri močení.

Odporúčané
Profesionálna domina: Muži prichádzajú o potešenie z análneho orgazmu kvôli spoločenským predsudkom (Rozhovor) Profesionálna domina: Muži prichádzajú o potešenie z análneho orgazmu kvôli spoločenským predsudkom (Rozhovor) 29. apríla 2019, 18:53

Operácia prebehla bez väčších komplikácii, keďže však išlo o ostrý predmet, úlohou lekárov bolo najprv pinzetu stlačiť, aby ju mohli bez poranenia pacienta bezpečne vybrať. Všetko dobre dopadlo, medicínski pracovníci ešte využili situáciu na informovanie o podobných obsesiách a tvrdia, že podobné vkladanie predmetov do pohlavných orgánov nie je výnimočné, obzvlášť v stave opilosti. Mladíkovi odporučili aj psychiatrické vyšetrenie, to však odmietol. 

Muž mal 4 roky v penise skoro 8-centimetrovú pinzetu. Žiadnu bolesť vraj nikdy necítil
Muž mal 4 roky v penise skoro 8-centimetrovú pinzetu. Žiadnu bolesť vraj nikdy necítil Zdroj: www.sciencedirect.com
Domov
Zdieľať
Diskusia