Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2019, 18:53
Čas čítania 0:00
Karin Filkaszova

Profesionálna domina: Muži prichádzajú o potešenie z análneho orgazmu kvôli spoločenským predsudkom (Rozhovor)

Profesionálna domina: Muži prichádzajú o potešenie z análneho orgazmu kvôli spoločenským predsudkom (Rozhovor)
Zdroj: Gabrielin Archív
REFRESHER EROTICKÉ SLUŽBY
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Gabriela je profesionálna domina a ochotne nám porozprávala o všetkých praktikách a zážitkoch, ktoré ťa kedy zaujímali.

Gabriela je 36-ročná sebavedomá žena, ktorá svoju ženskosť a sexualitu nikdy neskrývala. Otvorene nám priblížila svet BDSM vzťahu (Bondage and Discipline, Dominance and Submission, Sadism and Masochism) a my sme sa dozvedeli všetko, čo nás kedy o tejto téme zaujímalo. „Na Slovensku je to ešte v plienkach. Tu si myslia, že som nejaká madam, s ktorou prídu mať sex. To tak vôbec nie je, je to presne opačne,“ hovorí.

Aj preto ti tentokrát prinášame detaily zo sveta profesionálnej dominy, ktorú sme otvorene vyspovedali o zážitkoch, ktoré počas svojej práce zažila. Spoločenské predsudky občas v ľuďoch spôsobujú previnilý pocit, že by mali svoje povolanie udržať v tajnosti, ale niekedy treba vyjsť s pravdou na povrch. Objavíš preto aj praktiky, o akých si nikdy ani len nesníval.

V tomto článku si prečítaš:
  • Ako sa Gabriela dostala k BDSM
  • Čo BDSM vlastne zahŕňa
  • Aké boli reakcie okolia a rodiny na toto povolanie
  • Aké praktiky ponúka a aké nástroje pri tom využíva
  • Ako funguje kompenzácia za jej služby
  • Čo sa stalo pri jej prvom BDSM stretnutí
  • Aké najzvláštnejšie požiadavky dostala a aké situácie zažila
  • Čo robí, ak ju navštívia aj ženy
  • Či nejakému klientovi naozaj ublížila
  • Aká je tolerancia na Slovensku a čo plánuje do budúcna

V redakcii nás veľmi zaujala tvoja neobvyklá práca profesionálnej dominy, ako si sa k nej dostala?

Už ako dieťa som bola dominantná osoba, tak si myslím, že to mám v krvi. Zlom nastal, keď som bola vo vzťahu, v ktorom som bola týraná. To ma neskutočne ubíjalo, pretože ma ten človek ponižoval a fyzicky aj psychicky ma týral. 

Bol otec môjho druhého dieťaťa, tak bolo ťažké ho len tak opustiť a dokonca som bola v cudzom štáte, v Taliansku, a nemala som ani kam ísť, bola som ako vo väzení. Nakoniec sa mi však podarilo ujsť, ale nejako ma to poznačilo a vedela som, že sa už nikdy viac nechcem nachádzať v takejto pozícii. 

To poznačilo aj moje nasledujúce vzťahy, keďže ten ďalší partner bol submisívny. Naňho som bola naozaj zlá, až kým jedného dňa nemal dosť a ukončil náš vzťah. 

Postupom času som sa dozvedela o BDSM vzťahu. Išla som teda do Nemecka, keďže Nemci, Rakúšania a Česi sú s týmito praktikami dosť oboznámení. 

Odporúčané
Prostitútka Monika šľape pri Slovnafte: Znásilnili ju, takmer zabili, ale prestať nechce, aby si mohla pichať heroín (Rozhovor) Prostitútka Monika šľape pri Slovnafte: Znásilnili ju, takmer zabili, ale prestať nechce, aby si mohla pichať heroín (Rozhovor) 10. februára 2019, 12:47

Ako je to s BDSM komunitou na Slovensku?

Na Slovensku je to ešte v plienkach. Tu si myslia, že som nejaká madam, s ktorou prídu mať sex. To tak vôbec nie je, je to presne opačne. Ja som tá sadistka a muži, ktorí ku mne chodia, sú masochisti. 

Ja im spôsobujem bolesť a ich to uspokojuje. Vždy im to po telefóne vysvetlím a oni väčšinou povedia, že si mysleli, že je to niečo iné. Keď však už volá nejaké rakúske alebo české číslo, tak viem, že im nebudem musieť nič vysvetľovať.

Raz dokonca prišiel aj Turek, čo ma veľmi prekvapilo, lebo tí sú skôr zvyknutí byť k ženám dominantní. Čiže keď prišiel a žiadal pissing (tzv. močenie na osobu), veľmi ma to prekvapilo.

Profesionálna domina: kvôli spoločenským predsudkom prichádzajú muži o potešenie z análneho orgazmu (Rozhovor)
Profesionálna domina: kvôli spoločenským predsudkom prichádzajú muži o potešenie z análneho orgazmu (Rozhovor) Zdroj: Gabrielin Archív

Ako sa vyrovnávaš s reakciami okolia na tvoje povolanie?

Vôbec si nevšímam reakcie ľudí, pretože ak by som sa mala zaoberať ich reakciou, tak to nikdy nikam nedotiahnem a nejdem si za svojím cieľom. Odkedy som prestala riešiť ľudí a aký majú na mňa názor, tak sa mi žije ľahšie.

Každý ma kvôli vystúpeniam na Farme a v Take Me Out bral ako prostitútku. Vraj jediné, čo viem, je ukazovať cecky. To som znášala trošku ťažšie, pretože samozrejme začali riešiť hlavne to, že som matka s dvoma deťmi. Ale akonáhle sú moje deti dobre živené, chodia do školy a čisté, tak mi môžu ostatní pobozkať riť. 

Povedala si svojim deťom niekedy, čo robíš? 

Moje deti majú teraz 19 a 12 rokov a obaja vedia, čo robím. Syn mi vraví, že som dominátorka (smiech). On to má asi tiež v krvi, pretože mi stále rozkazuje a je naozaj jediný chlap, ktorého poslúcham. 

Dcéra je s tým tiež v pohode. Pre ňu to bolo horšie, keď som účinkovala na Farme a mala som sex pred kamerami. To sa vtedy veľmi riešilo a keďže mala len 14 rokov, v škole si z nej robili srandu. Ale my žijeme v puritánskom Slovensku, tak sa nie je čo čudovať. 

Ja som bola k svojim deťom vždy úprimná a starala som sa o nich príkladne. Vychovávam ich tak, aby neriešili reči iných. 

Odporúčané
Karol robí pasáka pre frajerku Katku, ktorá šliape pri Slovnafte. Na drogy minú týždenne aj 700 € (Rozhovor) Karol robí pasáka pre frajerku Katku, ktorá šliape pri Slovnafte. Na drogy minú týždenne aj 700 € (Rozhovor) 17. marca 2019, 16:07

Mala si nejaký profesionálny tréning na to, aby si sa stala dominou?

Nie, keď som zistila, čo to presne je, tak ma to okamžite začalo fascinovať a som taký samouk. V Nemecku som sa však tomu začala viac venovať a vtedy som sa priučila nejakým praktikám, no ponižovať som mohla len fyzicky, bola tam tá rečová bariéra. 

Na Slovensku sa teraz veľa ľudí po mne opičí. Celkovo aj klienti mi hovoria, že ak niekedy patrili inej madam, tak to nebolo také, ako so mnou, takže som celkom sebavedomá v tom, čo robím. 

Mám aj ľudí, čo majú radi extrémy, ktorí toho znesú naozaj veľa a ani to s nimi nepohne. To vtedy vidím ako výzvu a vzrušuje ma to. 

Je táto práca tvoj hlavný zdroj príjmu? 

Som na invalidnom dôchodku, takže toto je môj zdroj príjmu, okrem príspevku pre invalidov a výživného na deti. 

Ako to funguje s platením od klientov?

Dostávam od klientov odmeny, tzv. otrockú daň. Mám aj danú sumu, ale to záleží od toho, akú praktiku klienti vyžadujú. Ak ide len napríklad o lízanie mojich nôh, tak je to nižšia cena než to, že ma chce niekto vidieť nahú. 

Ak pracujem cez čas, napríklad, že im cez telefón píšem, čo majú robiť, tak mi pošlú peniaze na účet alebo kredit na odpisovanie. Najradšej však mám, ak mi tí otroci slúžia manuálne. Chodia mi upratovať, masírovať ma a ak napríklad zle uprace, potrestám ho. 

Aké praktiky svojim klientom ponúkaš?

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 65063 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ktoré praktiky sú pre Gabrielu zatiaľ neprípustné
  • Ako s ňou prebieha takýto dominantný zážitok
  • Aké nástroje najviac pri svojej práci používa
  • Kedy sa jej stalo, že sa odviazala a zákazníkovi ublížila
  • Aké najzvláštnejšie nároky mal zákazník
  • Ako sa chráni pred pohlavnými chorobami
  • Ako dokáže skombinovať milostný život so svojou prácou
Domov
Zdieľať
Diskusia