Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2019, 20:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Keď sa chceš vyspať s kamoškou, ale doma má manžela, otca a brata. Naked Bananas ukazujú, ako môže dopadnúť nepochopená návšteva

ZAUJÍMAVOSTI NAKED BANANAS
Uložiť Uložené

Youtuberi prichádzajú s ďalším vtipným videom, v ktorom tentokrát mapujú len jednu trápnu situáciu.

 

Naked Bananas opäť potvrdzujú, že patria medzi najaktívnejších slovenských youtuberov a po týždni servírujú ďalšie video. Tentokrát sa nezamerali na typy ľudí v konkrétnej situácii, namodelovali však jednu vtipnú – keď príde muž za svojou kamarátkou na návštevu s očakávaniami, že by z toho mohlo byť aj niečo viac.

Miloš sa dostal však hneď do niekoľkých trápnych situácií. Najprv sa stretol s bratom nápadničky, ktorú si zahrala naša moderátorka Becca. Keď sa šiel „pripraviť“ na toaletu, narazil na otca a aby toho nebolo málo, v posteli sa ešte mal možnosť zoznámiť aj s manželom ženy, ku ktorej prišiel. 

Celý krátky príbeh končí úplne inak, ako by si mohol predpokladať, viac sa však už dozvieš v samotnom videu. Na záver ešte nechýbajú ani nepodarené zábery, ktoré sú rovnako zárukou zábavy.

Odporúčané
Keď ťa kamarát nechá rozprávať sa s niekým, koho nepoznáš. Naked Bananas napodobňujú najtrápnejšie situácie v živote človeka Keď ťa kamarát nechá rozprávať sa s niekým, koho nepoznáš. Naked Bananas napodobňujú najtrápnejšie situácie v živote človeka 30. septembra 2019, 20:28
Domov
Zdieľať
Diskusia