Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2019 o 20:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Keď ťa kamarát nechá rozprávať sa s niekým, koho nepoznáš. Naked Bananas napodobňujú najtrápnejšie situácie v živote človeka

OSOBNOSTI NAKED BANANAS
Uložiť Uložené

V týchto scénkach sa pravdepodobne nájdeš aj ty.

Naked Bananas patria medzi najaktívnejších slovenských youtuberov s frekvenciou vydávania nových videí aspoň raz týždenne. Aktuálne sme sa dočkali veľavravnej novinky s názvom Situácie, keď si za kkta, v rámci ktorej sa im už tradične podarilo trafiť do čierneho hneď v niekoľkých prípadoch. 

Samozrejmosťou su momenty, keď sa pred všetkými rozbiješ s nákupom, skoro každý však určite zažil aj trápnu chvíľku s človekom, ktorého veľmi dobre nepoznáš. Keďže vás kamoš nechal na chvíľu samých, ste odkázaní na to, aby ste prehodili pár prázdnych slov. Vtedy si však treba obzvlášť premyslieť, čo tomu druhému povieš a akú tému vytiahneš, kým sa vráti osoba, ktorá vás pozná oboch dobre. 

Chalani tentokrát zakomponovali aj scénku, aby si fanúšikovia uvedomili, že pre známych youtuberov nie je príjemné, keď za nimi ktokoľvek príde so žiadosťou o fotografiu, keď práve jedia. 

Odporúčané
Agresori, bezďáci aj oblizujúce sa zaľúbené páry. Naked Bananas mapujú typy ľudí na zastávke Agresori, bezďáci aj oblizujúce sa zaľúbené páry. Naked Bananas mapujú typy ľudí na zastávke 19. septembra 2019 o 17:48
Domov
Zdieľať
Diskusia