Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2019, 17:48
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Agresori, bezďáci aj oblizujúce sa zaľúbené páry. Naked Bananas mapujú typy ľudí na zastávke

ZAUJÍMAVOSTI NAKED BANANAS
Uložiť Uložené

Populárni youtuberi prichádzajú s ďalším videom, tentokrát nám priblížia stereotypy z autobusovej zastávky.

Naked Bananas si už dávnejšie osvojili formát, v rámci ktorého sa snažia čo najtrefnejšie spracovať vopred vybraný typ situácie alebo povolania. Nedávno sa zamerali na policajtov, ktorých stereotypy sa im podarilo spracovať naozaj trefne. Tentokrát si zobrali na paškál čakanie na zastávke autobusu, keďže ide pre mnohých o každodennú záležitosť, do ktorej sa dokážu ľahko vcítiť. 

Poznáme to všetci – ľudia, ktorí telefonujú zbytočne nahlas, aj keď hovoria o osobnejší záležitostiach, otravný človek bez domova či skupinka agresívnych idiotov s chuťou niečo si dokazovať. Samozrejmosťou sú zaľúbené páriky, ktoré si prejavujú lásku výrazne viac, než by bolo zdravé, a to verbálne aj neverbálne. 

Youtuberi taktiež zinscenovali prípad, keď sa náhodne stretneš s kamarátom, ktorý má slúchadlá a nie je ochotný si ich dať dole. Viac už ale uvidíš v samotnom videu.

Odporúčané
Evžen: Goga sme so Selassiem brali ako kráľa slovenského Youtube. Teraz si dovolím povedať, že to tak už nie je (Rozhovor) Evžen: Goga sme so Selassiem brali ako kráľa slovenského Youtube. Teraz si dovolím povedať, že to tak už nie je (Rozhovor) 19. septembra 2019, 14:31
Domov
Zdieľať
Diskusia