Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. októbra 2019, 13:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Mysleli si, že vyzerám čudne, kým so mnou nezačal chodiť beloch, známa speváčka hovorí o rasizme a vzťahu s Robertom Pattinsonom

HUDBA
Uložiť Uložené

Rasizmu často čelia aj známe osobnosti priamo na svojich profiloch na sociálnych sieťach.

Populárna speváčka a tanečnica FKA Twigs so španielsko-jamajskými koreňmi bola v minulosti za svoj výzor terčom rasistických útokov. Najintenzívnejšie prišli, keď sa na verejnosti prevalil jej vzťah s populárnym hercom Robertom Pattinsonom. Ten predtým chodil s hereckou kolegyňou zo série Twilight – Kristen Stewart a práve táto zmena fanúšikom výrazne vadila. 

Podľa MadameNoire na Twigs verejnosť útočila rasistickými urážkami, nazývali ju škaredou opicou a porovnávali s Kristen Stewart. Keď si všetci uvedomili, že to Pattinson myslí vážne, svoje vášne upokojili a speváčka mala pokoj. 

Odporúčané
Rumunský moderátor prirovnal Serenu Williamsovú k opiciam s červeným zadkom. Dostal pokutu za rasizmus Rumunský moderátor prirovnal Serenu Williamsovú k opiciam s červeným zadkom. Dostal pokutu za rasizmus 16. septembra 2019, 17:21

V aktuálnom rozhovore pre The Guardian sa však k obdobiu okolo roku 2014 vracia a spomína, na útoky: „Ľudia si mysleli, že vyzerám celkom čudne, až kým moju krásu nepotvrdil biely muž,“ čím myslela Twigs v rozhovore svojho bývalého priateľa Pattinsona. Do dnešného dňa sa podľa jej slov ťažko vyrovnáva s tým, čo sa dialo. 

Dodáva však, že je pre ňu najdôležitejšie, ako spieva a tancuje. To nemôže nikto spochybniť a všetko ostatné jednoducho vyprchá. V rozhovore prezradila aj to, že ďalší vzťah aktuálne nevyhľadáva a je pre ňu v poriadku, keď bude mať dieťa až v neskoršej tridsiatke, keďže ako tanečnica si nemôže dovoliť pripraviť sa o kondíciu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

double dare u to wake up to me sometime <3

Príspevok, ktorý zdieľa FKA twigs (@fkatwigs),

Domov
Zdieľať
Diskusia