Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2019, 20:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nový album Kontrafaktu príde už čoskoro. Takýto je jeho názov a dátum vydania

HUDBA EGO KONTRAFAKT RYTMUS
Uložiť Uložené

Rytmus na svojom Instagrame pár dní po obrovskom koncerte na futbalovom štadióne oznámil podrobnosti o novom albume Kontrafaktu.

 

Rapoví fanúšikovia sú v očakávaniach, keďže už o necelé dva mesiace nás čaká príchod ďalšieho albumu Kontrafaktu. Legendárnej trojici z Piešťan sa zatiaľ stále podarilo priniesť spoločnými projektmi úplne nový vietor na slovenskú rapovú scénu, čo očakávame aj teraz, aj keď už, pravdepodobne, aj s väčším nadhľadom a odstupom. 

Okrem dátumu vydania a názvu albumu sa v nových Freshnews dozvieš, prečo najlepší slovenskí novinári začali používať Instagram a ako im to zatiaľ ide. Navštívili sme ich aj osobne, a tak nám prezradili aj čosi viac o pozadí tvorby ich náučných príbehov. 

Okrem toho sme už tradične zhrnuli všetko dôležité, čo sa za uplynulých pár dní udialo a čo nás ešte čaká. Nezabúdaj, že s Freshnews sa teraz hlásime dvakrát týždenne, v pondelok aj v stredu o 18:00. 

Odporúčané
Najlepšie instagramové profily slovenských novinárov, ktoré ťa zoberú do pozadia žurnalistiky, investigatívy a káuz Najlepšie instagramové profily slovenských novinárov, ktoré ťa zoberú do pozadia žurnalistiky, investigatívy a káuz 24. septembra 2019, 17:07
Domov
Zdieľať
Diskusia