Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2019, 17:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus rapuje naživo a bez efektov skladby Skúsiť sa mať dobre a Skutočne kvalitný. Sleduj nové Rapíky starej matere

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Sleduj pokračovanie seriálu Rapíky starej matere, kde Rytmus mapuje aj pozadie príprav koncertu so symfonickým orchestrom.

Rapíky starej matere sú populárnym Rytmusovym formátom, ktorý funguje na veľmi nepravidelnej báze už niekoľko rokov. Neskôr sa tretina Kontrafaktu rozhodla, že jednoduchý koncept založený na príchode na luxusom aute a následnom rapovaní legendárnej skladby naživo a bez efektov ešte obohatí. Neodmysliteľnou súčasťou preto v súčasnosti je aj druhá časť, kde nás Rytmus vždy zoberie na zaujímavé miesto.

Tentokrát fanúšikovia dostali možnosť nahliadnuť do príprav obrovského vystúpenia so symfonickým orchestrom, ktorý bol na programe počas posledného víkendu. Viac o koncerte sa dozvieš v našom reporte, Rytmusova sonda do pozadia však rovnako stojí za to. 

Budeš mať možnosť vidieť, ako si poradil s notami, špecifickým žargónov hudobníkov aj so samotnými hudobnými nástrojmi. Výslednému videu dodal efekt aj Šule, ktorý podľa všetkého pozná naspämať celý internete a animácie dodal kreatívny dom NEFKUS

Odporúčané
Najdrahšie a najveľkolepejšie vystúpenie v slovenskom rape: Rytmus so symfonickým orchestrom opäť prepisovali rekordy (Report) Najdrahšie a najveľkolepejšie vystúpenie v slovenskom rape: Rytmus so symfonickým orchestrom opäť prepisovali rekordy (Report) 23. septembra 2019, 17:57
Domov
Zdieľať
Diskusia