Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. septembra 2019, 8:33
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Zjazvený Jesse Pinkman uniká pred políciou a FBI. Filmový Breaking Bad odhaľuje udalosti po skončení seriálu vôbec prvými zábermi

Zjazvený Jesse Pinkman uniká pred políciou a FBI. Filmový Breaking Bad odhaľuje udalosti po skončení seriálu vôbec prvými zábermi
Zdroj: AMC
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

El Camino je už pomaly na ceste.

V priebehu minulého mesiaca nám Netflix predstavil prvý teaser z pripravovaného celovečeráku z univerza Breaking Bad. Ten ponesie názov El Camino a jeho ústredným hrdinom bude Jesse Pinkman (Aaron Paul), ktorý sa na konci seriálu dostal s pomocou Waltera zo zajatia.

Už predošlou ukážkou nám tvorcovia potvrdili, že filmový Breaking Bad budú vysielať 11. októbra tohto roku. Naše čakanie sa rozhodli skrátiť rekapituláciou životného príbehu Jesseho Pinkmana, do ktorého hrá skladba od Chloe X Halle – Enchanted a aktuálne aj úplne čerstvou ukážkou, kde môžeme vidieť Jesseho krátko po úteku od jeho väzniteľov.

O scenár El Camino sa postaral tvorca Breaking Bad Vince Gilligan, takže netreba mať obavy z toho, že sa projektu ujala neoverená tvár. Vzhľadom na to, že sa snímky dočkáme už onedlho, naše duše nadšencov Breaking Bad naozaj horia netrpezlivosťou a vyššie priložená ukážka nás veru skutočne potešila. Viac sa o El Camino dočítaš v nasledujúcom vlákne.

Touto fotografiou nás nedávno

mierne provokoval Aaron Paul, predstaviteľ Jesseho Pinkmana

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hello old friend. October 11th. Netflix. ⚗

Príspevok, ktorý zdieľa Aaron Paul (@aaronpaul),

Domov
Zdieľať
Diskusia