Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
20. septembra 2019, 22:20
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Nahá kráska je v pôsobivom sci-fi Blood Machines prenasledovaná vesmírnymi lovcami

Nahá kráska je v pôsobivom sci-fi Blood Machines prenasledovaná vesmírnymi lovcami
Zdroj: Logical Pictures / Rumble Fish Productions
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tomuto kúsku dáme rozhodne šancu.

Pre milovníkov sci-fi prichádza pozoruhodná žánrovka s retro vizuálom a soundtrackom, ktorý sa značne odlišuje od kinematografie 21. storočia. Ako informuje Collider, novinka Blood Machines bude sledovať príbeh vesmírnych lovcov. Tí sa stanú svedkami ťažko vysvetliteľnej udalosti. Po zničení istej lode sa pred ich očami zjaví záhadná nahá žena. Spoločne sa rozhodnú vypátrať identitu danej osoby.

Odporúčané
Kolekcia SAINT LAURENT resort 2014 Kolekcia SAINT LAURENT resort 2014 26. júna 2013, 12:59

Ihneď na počiatku upútavky môžeš vidieť jedného z lovcov, ktorý sa zamýšľa nad tým, či aj stroje majú svoju dušu. Identitu mladej ženy však môžeme z traileru odhadnúť iba ťažko, a tak si treba počkať na samotný film. Ten sa už čoskoro objaví na parížskom L’Etrange Festival a známom Fantastic Fest v Austine. 

Následne bude dostupný na streamovacej službe od AMC s názvom Shudder. Vynikajúci trailer v čase písania článku na Youtube zaujal viac ako 10-tisíc nadšencov, pričom od nespokojných divákov dostal iba 66 palcov dole. Pomer medzi týmito dvomi skupinami hovorí azda sám za seba.

Film režírovali a scenár k nemu napísali Raphaël Hernandez a Savitri Joly-Gonfard. Väčšia časť projektu je financovaná cez dvojicu kampaní na Kickstarteri, kde sa snímke podarilo vyzbierať 350-tisíc dolárov.

Film sa natáčal približne rok a pol a jeho tvorba zahŕňala vytvorenie viac ako 500 vizuálnych efektov. Na svojom turné sa Blood Machines bude o priazeň divákov uchádzať na takmer tridsiatich medzinárodných festivaloch. Dátum premiéry na Shudderi nebol zatiaľ oznámený.

Nahá kráska je v pôsobivom sci-fi Blood Machines prenasledovaná vesmírnymi lovcami
Zdroj: Logical Pictures / Rumble Fish Productions
Domov
Zdieľať
Diskusia