Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2019, 13:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Oliver z Oteckov: Po prvom sexe býva trápna debata (Rozhovor)

REFRESHER OTECKOVIA
Uložiť Uložené

Oliver Oswald nám v štúdiu prezradil čosi viac o svojej práci aj súkromnom živote.

 

Oliver Oswald patrí k najpopulárnejším mladým hercom na Slovensku. Zviditeľnil sa vďaka seriálu Oteckovia, úspešný je však aj na sociálnych sieťach. My sme ho pri tejto príležitosti oslovili s ponukou na rozhovor, aby nám prezradil čosi viac o svojej práci aj osobnom živote. Dozvieš sa, ako vlastne zvláda vo svojom veku byť plnohodnotnou súčasťou televízie, popri tom absolvovať školu a množstvo ďalších aktivít. 

Prezradil, že je pre neho občas ťažké zvládať slávu, keďže si široká verejnosť neuvedomuje, že aj on je len človek a má právo na súkromie. Pomenoval aj konkrétne veci, ktoré mu vadia najviac. Porozprávali sme sa aj jeho názore, prečo nechce hovoriť, koľko zarába. V tejto súvislosti zároveň odhalil, že si skúsil na jednu noc prácu taxikára len pre to, aby zistil, aké to je. 

Dozvedáme sa, že má Oliver v pláne naštartovať kariéru youtubera, rapový singel zatiaľ nechystá. Má v pláne zapracovať aj na tom, ako vyzerá jeho instagramový profil a taktiež už nebude brať spolupráce so značkami, s ktorými sa nestotožňuje. 

Odporúčané
Karin zo seriálu Oteckovia: Som závislá na teniskách, oblečení a jedle (Rozhovor) Karin zo seriálu Oteckovia: Som závislá na teniskách, oblečení a jedle (Rozhovor) 17. júla 2019, 21:22
Domov
Zdieľať
Diskusia