Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2019, 21:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Karin zo seriálu Oteckovia: Som závislá na teniskách, oblečení a jedle (Rozhovor)

REFRESHER OTECKOVIA
Uložiť Uložené

Karin nám prezradila čosi viac z pozadia seriálu aj svojho osobného života.

Mladá herečka Karina Qayumová získala veľkú popularitu vďaka obľúbenému seriálu Oteckovia, ktorý môžu diváci sledovať na TV Markíza. Má len 13 rokov, aj napriek tomu sa denne venuje množstvu aktivít, a tak sme sa rozhodli osloviť ju na rozhovor, aby nám prezradila čosi viac o sebe. 

Dozvieš sa aj o pozadí samotného seriálu, na čo Karin rada míňa peniaze, ktoré si herectvom zarobí a čo patrí medzi jej najväčšie záľuby. Dostali sme sa aj k téme hudby a jej obľúbených interpretov a taktiež ku komerčným spoluprácam so značkami. Na Instagrame ju v súčasnosti sleduje viac ako 100-tisíc ľudí, a tak má už aj ona skúsenosť s promovaním produktov. 

Porozprávali sme sa aj o tom, či sa niekedy dostala počas natáčania do situácie, ktorá jej bola trápna a taktiež prezradila, či mají mladší herci v seriáli Oteckovia možnosť zasiahnuť do scenára v prípade, že sa s ním nestotožňujú. 

Domov
Zdieľať
Diskusia