Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2019, 19:25
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Youtuberi KSI a Logan Paul zverejnili dátum boxerskej odvety

ZAUJÍMAVOSTI BOX
Uložiť Uložené

Zdá sa, že známy osobnosti si namiesto komunikácie v dnešnej dobe radšej rozdajú tvrdé rany.

V závere augusta 2018 sa za veľkou mlákou odohral najväčší boxerský súboj v histórii internetu. V ringu sa stretli youtuberi Logan Paul a KSI a po veľkej dráme sa nakoniec zápas skončil remízou. Už v tom čase dvojica avizovala, že si chce duel zopakovať. Zároveň je každému jasné, že v tomto prípade je veľkou motiváciou okrem finančného ohodnotenia aj veľká pozornosť. 

Odporúčané
Najväčší boxerský súboj v histórii internetu nevyhral Logan Paul ani KSI. Zápas pred tisíckami divákov skončil remízou Najväčší boxerský súboj v histórii internetu nevyhral Logan Paul ani KSI. Zápas pred tisíckami divákov skončil remízou 26. augusta 2018, 2:54

Zápas sa bude konať  9. novembra tohto roku v LA Staples Center a dvojica si už teraz vymieňa na sociálnych sieťach odvážne odkazy o tom, ako si polámu kosti. Malo by ísť o profesionálny zápas bez špeciálnych chráničov hlavy a fanúšikovia bezpochýb očakávajú hlavne to, aby konečne spoznali jedného víťaza, nech to už bude ktokoľvek. 

Podľa odhadov si obaja youtuberi vďaka predajom lístkov a sledovaniu platených streamov odniesli z podujatia viac ako 10 miliónov dolárov, táto suma by sa mohla v chystanom zápase ešte podstatne zväčšiť. Nechajme sa teda prekvapiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia