Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2018, 2:54
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Najväčší boxerský súboj v histórii internetu nevyhral Logan Paul ani KSI. Zápas pred tisíckami divákov skončil remízou

ZAUJÍMAVOSTI LOGAN PAUL YOUTUBE
Uložiť Uložené

Dvaja youtuberi predviedli zaujímavú šou.

Pred pár rokmi by nikto nečakal, že by sa mohli do ringu s boxerskými rukavicami postaviť dvaja youtuberi. Internetoví influenceri zmenili vnímanie sveta pre mladých ľudí aj marketingových odborníkov a najkrajšie transformáciu podčiarkuje súboj medzi dvoma kohútmi zo Spojeného kráľovstva a Spojených štátov amerických.

Logan Paul a KSI sľubovali na 25. augusta fantastickú šou, čo napokon aj splnili, pretože zaplnená aréna v Manchestri videla zaujímavý súboj plný dobre mierených úderov a kontroverzných momentov.

Najväčší boxerský súboj v histórii internetu nevyhral Logan Paul ani KSI. Zápas pred tisíckami divákov skončil remízou
Zdroj: Youtube/KSIvsLogan

Aj keď bol vrcholom večera vyššie spomínaný súboj, diváci mali šancu vidieť viacero menej známych youtuberov bojovať proti sebe, pričom pred hlavným zápasom nastúpili Jake Paul a Deji, aby si ako mladší bratia hlavných protivníkov zmerali svoje sily.

Deji odchádzal z ringu ako porazený, ale vydržal do piateho kola, a tak sa musel spoliehať na to, že KSI zachráni česť rodiny a pošle Logana do USA s prehrou.

Prehra sa nekonala, pretože zápas neskončil žiadnym knockoutom. Logan aj KSI sa rozišli s remízou, s čím mali fanúšikovia očividný problém, pretože KSI zrejme predviedol o trošku lepší výkon ako Logan.

Odporúčané
Bayashi je kráľ varenia, ktorý nepovie ani slovo. S natáčaním začal vďaka nešťastnej náhode, dnes zarába milióny Bayashi je kráľ varenia, ktorý nepovie ani slovo. S natáčaním začal vďaka nešťastnej náhode, dnes zarába milióny 15. februára 2024, 12:30

Súhlasil s tým aj jeden rozhodca z troch, ktorý mu udelil o bod viac, lenže napokon bolo väčšinové rozhodnutie v prospech remízy. Odveta sa odohrá o pár mesiacov v Spojených štátoch amerických a obaja youtuberi si môžu mädliť ruky, pretože na svojich zápasoch kvalitne zarobia.

Domov
Zdieľať
Diskusia