Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2019, 9:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Videl si ju nahú, ona pozná všetky tvoje slabosti, chováte sa, ako keby ste sa nepoznali. Katy Perry vydáva rozchodovú hymnu

HUDBA KATY PERRY
Uložiť Uložené

Speváčka využíva kontroverziu okolo jej mena k tomu, aby rozšírila do sveta novú skladbu.

Meno speváčky Katy Perry sa v posledných týždňoch skloňovalo v prvom rade so škandálmi. Najprv musela ona a jej vydavateľstvo zaplatiť milióny dolárov pôvodnému autorovi melódie jej najväčšieho hitu a následne prišla ešte nepríjemnejšia situácia.

Zo sexuálneho obťažovania ju obvinil muž, s ktorým natáčala videoklip Teenage Dream. Pravdepodobne by sa na jeho slová veľmi rýchlo zabudlo, keby sa pár dní na to nepripojila aj známa moderátorka, ktorá opísala nápadne podobný zážitok s jednou z najúspešnejších popových speváčok súčasnosti. Katy Perry sa k celej situácii nevyjadrila a rovnako ju nekomentovali ani jej zástupcovia, a tak sa buď prihlásia aj ďalší, alebo sa na všetko rýchlo zabudne. 

Odporúčané
Katy Perry čelí ďalšiemu obvineniu zo sexuálneho obťažovania, tentokrát sa ozvala známa moderátorka Katy Perry čelí ďalšiemu obvineniu zo sexuálneho obťažovania, tentokrát sa ozvala známa moderátorka 16. augusta 2019, 21:16

Pozornosť širokej verejnosti však teraz svetová hviezda využíva na to, aby rozšírila svoj nový videoklip s názvom Small Talk. Ten je rozchodovou hymnou, s ktorou sa bez pochýb dokáže stotožniť veľmi veľa ľudí.

Katy Perry spieva o tom, ako na seba dokážu dvaja ľudia rýchlo zabudnúť a tvária sa, že sa nepoznajú, aj keď sa videli bez oblečenia a poznajú všetky svoje slabosti. Videoklip poteší milovníkov psíkov, keďže pochádza práve zo súťaže krásy štvornohých miláčikov. 

Odporúčané
Katy Perry svoj najväčší hit ukradla kresťanskému raperovi. Zarobila 41 miliónov, pôvodný autor dostane len malú časť Katy Perry svoj najväčší hit ukradla kresťanskému raperovi. Zarobila 41 miliónov, pôvodný autor dostane len malú časť 2. augusta 2019, 15:42
Domov
Zdieľať
Diskusia