Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. augusta 2019, 21:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Katy Perry čelí ďalšiemu obvineniu zo sexuálneho obťažovania, tentokrát sa ozvala známa moderátorka

HUDBA KATY PERRY SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE
Uložiť Uložené

Len pred pár dňami verejne obvinil slávnu speváčku z obťažovania model z videoklipu Teenage Dream a teraz sa k nemu pridáva aj ruská televízna hviezda.

Krátko po tom, čo Katy Perry prehrala súd s pôvodným majiteľom melódie ku jej najväčšiemu hitu Dark Horse, prišiel ďalší útok.

Tentokrát ju obvinil model z videoklipu Teenage Dream, ktorý tvrdil, že ho populárna americká speváčka sexuálne obťažovala ešte v roku 2012, od jej právnych zástupcov však mal zakázané hovoriť o tom. Všetko sa malo začať ešte pri natáčaní vizuálu, kde ho vraj Katy bozkávala vášnivo a divoko oveľa viac, než by bolo zdravé.

Odporúčané
Katy Perry obvinili zo sexuálneho obťažovania, mužovi údajne stiahla nohavice na párty a všetkým ukázala jeho penis Katy Perry obvinili zo sexuálneho obťažovania, mužovi údajne stiahla nohavice na párty a všetkým ukázala jeho penis 14. augusta 2019, 10:55

V príspevku zverejnenom na jeho Instagrame model menom Josh Kloss ďalej píše, že keď boli pozvaní na rovnakú párty, Perry mu mala stiahnuť nohavice a všetkým hosťom ukázať jeho prirodzenie. Hostiteľ udalosti sa ohradil, že ide o nezmysel a nič také sa nestalo. Právnik speváčky si zas myslí, že sa chce Kloss jednoducho dostať ku sláve a peniazom. 

Aktuálne sa však z ruského portálu StarHit dozvedáme o ďalšom podobnom prípade, tentokrát sa o slovo hlási televízna reportérka a žurnalistka Tina Kandelaki. Aj ona opisuje podobnú skúsenosť ako model Josh Kloss, všetky americké médiá informujúce o tomto prípade však zatiaľ vychádzajú len z prekladu jej slov, ktoré sa zatiaľ na jej veľmi úspešnom Instagrame neobjavili. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Тина Канделаки (@tina_kandelaki),

Píše, že sa ma incident stať na súkromnej párty, nešpecifikuje však miesto, čas ani iných hostí, ktorí by mohli jej slová potvrdiť. Tvrdí, že Kary Perry bola pod vplyvom alkoholu a vybrala si ju ako objekt, na ktorom ilustrovala svoju vášeň. Dodáva, že sa jej s použitím sily podarilo vymaniť z náručia speváčky, tá však stále vyhľadávala nové obete svojich bozkov, objatí a nechutných tancov, informuje aj Fox News

Odporúčané
Katy Perry svoj najväčší hit ukradla kresťanskému raperovi. Zarobila 41 miliónov, pôvodný autor dostane len malú časť Katy Perry svoj najväčší hit ukradla kresťanskému raperovi. Zarobila 41 miliónov, pôvodný autor dostane len malú časť 2. augusta 2019, 15:42
Domov
Zdieľať
Diskusia