Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2019, 10:55
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Katy Perry obvinili zo sexuálneho obťažovania, mužovi údajne stiahla nohavice na párty a všetkým ukázala jeho penis

HUDBA KATY PERRY SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE
Uložiť Uložené

Speváčka čelí ďalšiemu problému so zákonom, tentokrát sa jej pripomenul starý známy Josh Kloss z videoklipu Teenage Dream.

Katy Perry len nedávno prehrala súd s pôvodným majiteľom časti melódie svojej najúspešnejšej skladby Dark Horse a aktuálne čelí ďalším obvineniam, tentokrát však iného charakteru. Autori hitu a vydavateľstvo síce zarobili desiatky miliónov dolárov, kresťanský raper ako pôvodný autor dostane menej ako desatinu. 

Odporúčané
Katy Perry svoj najväčší hit ukradla kresťanskému raperovi. Zarobila 41 miliónov, pôvodný autor dostane len malú časť Katy Perry svoj najväčší hit ukradla kresťanskému raperovi. Zarobila 41 miliónov, pôvodný autor dostane len malú časť 2. augusta 2019, 15:42

Model a hviezda jej klipu Teenage Dream Josh Kloss prichádza v súvislosti s výročím vydania videoklipu s príbehom, ktorý americkú popovú hviezdu usvedčuje zo sexuálneho obťažovania

Kloss opísal na Instagrame udalosť zo svojho pohľadu v dlhom príspevku. Píše v ňom, že k obťažovaniu malo prísť na párty stylistu dizajnéra menom Johnny Wujek. Tam mu podľa jeho slov Katy Perry mala vytiahnuť opasok z nohavíc a odhaliť jeho prirodzenie pred očami ostatných hostí. 

Kloss píše aj o tom, že ho Katy Perry počas natáčania spoločného klipu bozkávala príliš vášnivo, mal však zakázané o tom hovoriť. Dodáva, že na tomto príbehu nechce získavať väčšiu slávu, čo mu, pochopiteľne, fanúšikovia neveria. Jeho slová vyvrátil aj samotný hostiteľ párty Wujek, ktorý tvrdí, že speváčka by nikdy nič také nespravila a model ňou bol posadnutý. 

Denníky Fox News aj Page Six sa už pokúsili kontaktovať aj zástupcov samotnej hlavnej aktérky, zatiaľ sme sa však nedočkali žiadneho ďalšieho vyjadrenia, ktoré by mohlo vniesť do prípadu viac svetla. Josh Kloss však aktuálne čelí obrovskej kritike a fanúšikovia speváčky dokonca nahlasujú jeho staršie príspevky na sociálnej sieti. 

Odporúčané
Taylor Swift, Ariana Grande a Miley Cyrus majú skoro polovicu followerov na Instagrame falošných, ešte horšie sú na tom futbalisti Taylor Swift, Ariana Grande a Miley Cyrus majú skoro polovicu followerov na Instagrame falošných, ešte horšie sú na tom futbalisti 11. augusta 2019, 12:02
Domov
Zdieľať
Diskusia